Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Το πρόγραμμα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κας Γιάννα Αγγελοπούλου σήμερα στη Λιβαδειά - Σπανός και Παπαθωμά θα τους υποδεχθούν στην Π.Ε. Βοιωτίας

 


O Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας θα επισκεφθεί την Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Λιβαδειά, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, όπου, με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, θα συναντηθούν με φορείς της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου του Δήμου μέσω του Προγράμματος «Αντ. Τρίτσης» -Πρόσκληση ΑΤ14- του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης αναλυτικά:

 

à 11:30-12:00:         Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

 

à 12:10-12:40:         Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λεβαδέων. Συνάντηση με τον Δήμαρχο, Ιωάννη Ταγκαλέγκα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξανδρο Μητά

 

à 13:10-14:00:         Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής.

Παρουσία στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνου στο άγαλμα του Αθανάσιου Διάκου.

Στεφάνι θα καταθέσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμαρχος Λεβαδέων.

Επίσκεψη στο χώρο που θα υλοποιηθεί το έργο του Δήμου στο Πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», Πρόσκληση ΑΤ14 του Υπουργείου Εσωτερικών. Συνάντηση και παρουσίαση του έργου σε θεσμικούς εκπροσώπους και παραγωγικούς φορείς σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: