Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Γ. Μουλκιώτης: Επιβεβλημένη η παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο Βοιωτίας έως 30-3-2020 και η επαναλειτουργία Γραφείου Κτηματολογίου στην Λιβαδειά

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  αναφορικά με διαδικασία υποβολής δηλώσεων για την κτηματογράφηση στην Βοιωτία. Με την ερώτησή του, ο βουλευτές υπογραμμίζει ότι ενώ η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι ρυθμοί συλλογής εγγράφων είναι εξαιρετικά αργοί, ενώ διεκόπη και η λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στην Λιβαδειά, με άμεσες αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους των Δήμων Λιβαδειάς, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας  και Ορχομενού.


Κατόπιν αυτών, ο κ. Μουλκιώτης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό, να χορηγηθεί παράταση τουλάχιστον έως 30-3-2020 στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να είναι συνεπείς και να αποφευχθούν τυχόν λάθη, παραλείψεις και τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις και τον ερωτά, εάν προτίθεται να δώσει εντολή για επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης Κτηματολογίου στην Λιβαδειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: