Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

«Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Βοιωτίας» : Με στόχο την αναβάθμιση του ιατρικού επαγγέλματος!


Στην ίδρυση της «ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Ε.Ν.Ι.Β.)» προχώρησαν πρόσφατα νέοι Βοιωτοί επιστήμονες με στόχος του νεοϊδρυθέντος σωματείου τη μελέτη, προστασία, διεκδίκηση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικοασφαλιστικών αλλά και των επιστημονικών ενδιαφερόντων των μελετών του.

Η βελτίωση του επιπέδου της ιατρικής μετεκπαίδευσης και η εξειδίκευση και επιμόρφωση των γιατρών. Η συμβολή στην ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης, στην προαγωγή της έρευνας στον τομέα της υγείας και στην προάσπιση της Ιατρικής δεοντολογίας. Η έρευνα, η μελέτη και η προβολή των προβλημάτων που έχουν σχέση με την οργάνωση και λειτουργία των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας του νομού μας. Η μελέτη και η προβολή των προβλημάτων της υγείας, βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης του Ελληνικού λαού και η προώθηση του σκοπού για ίση, δωρεάν και υψηλού επιπέδου περίθαλψη όλων των πολιτών. Η ανάπτυξη του πνεύματος της αλληλεγγύης και συναδελφικότητας των μελών και η συνεργασία με άλλα σωματεία για την προάσπιση των κοινωνικών τους σκοπών. Η προώθηση του πολιτιστικού επιπέδου των μελών και η ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων μεταξύ τους αλλά και με άλλες κοινωνικές ομάδες.
Η διερεύνηση μεθόδων νομικής προστασίας των μελών του, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους.Επίσης μετά από τις εκλογές των μελών του σωματείου για την ανάδειξη του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου, του οποίου η θητεία είναι διετής, και την σύγκληση αυτού σε σώμα, προέκυψε το διοικητικό συμβούλιο του νέοιδρυθέντος σωματείου.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΡΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΙΔ. ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ) ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΕΡΝΑΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ)
ΜΕΛΗ: ΛΟΡΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ), ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΓΕΝ. ΙΑΤΡΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ).
ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ: ΔΕΛΒΕΝΑΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ), ΤΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: