Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

To Νομαρχιακό Συμβούλιο εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της Φούλας Νικολάου


Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας, με την αναπάντεχη είδηση του θανάτου της Φούλας Νικολάου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς, κατά τη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου 2010, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη και συγκίνηση για το αναπάντεχο χαμό της Φούλας Νικολάου. Η Φούλα Νικολάου υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στην πόλη της Λιβαδειάς, που με τη δραστηριότητά της έδωσε αληθινό νόημα στις έννοιες της συμμετοχής της φιλανθρωπίας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής δράσης. Δικό της δημιούργημα η «Εστία Μητέρας», το σημαντικότερο και πολυπληθέστερο, στο είδος του σωματείο, της Λιβαδειάς, μέσω του οποίου ιδρύθηκε και λειτουργεί ένας πρότυπος χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων, για θαλπωρή και φροντίδα. Πρόεδρος της Εστίας Μητέρας για 50 χρόνια, η Φούλα Νικολάου, την ανέδειξε σε πόλο ανάπτυξης της κοινωνικής, πνευματικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης, επιτελώντας ένα μεγάλο, πολύπλευρο και μοναδικό έργο, για το οποίο βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.
Άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας η Φούλα Νικολάου, υπήρξε ακούραστη και δημιουργική σε μια μεγάλη κοινωνική πορεία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ήθος, ευγένεια ευπρέπεια και διακριτικότητα.
Αποχαιρετώντας την, με σεβασμό, στο τελευταίο της ταξίδι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: