Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Αεικίνητη η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρια Αγάτσα



Ορίστηκε και Γραμματέας της Ελληνοσυριακής Φιλίας

Με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων "Περι συγκρότησης ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα Κοινοβούλια των χωρών της αλλοδαπής" η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αριάδνη Αγάτσα, ορίστηκε γραμματέας τής ελληνοσυριακής Φιλίας.

Επίσης η βουλευτης του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε μέλος των ομάδων Φιλίας για τις Η.Π.Α ,τη Νότια Αφρική και την Ουγγαρία. Η δημιουργία των ομάδων Φιλίας έχει σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων των Κοινοβουλίων και των αντίστοιχων χωρών.

"ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ"
Ακόμη, η βουλευτής Βοιωτίας παρακολούθησε την παρέλαση στη Θήβα και σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ επεσήμανε "Χρόνια Πολλά σε Ολους. Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή γιατί στρέφοντας το βλέμμα στο παρελθόν θυμόμαστε τι μπορούμε οι Ελληνες να πετύχουμε. Καμαρώσαμε τα νιάτα να παρελαύνουν που είναι το μέλλον αυτής τής χώρας. Η Ελλάδα βάλλεται, ενωμένοι όμως θα βρούμε το δρόμο μας και θα τα καταφέρουμε".

"Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ"
Η κ. Αγάτσα παραβρεθηκε επίσης και στο Σχηματάρι, όπου ο πρόεδρος τού ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής,προανήγγειλε αθλητικές εκδηλώσεις στίβου .Η βουλευτης τού ΠΑΣΟΚ που είναι και μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού της Βουλής τόνισε "Η Βοιωτία έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρει να κάνει πετυχημενες αθλητικές διοργανώσεις.Και είναι ευκαιρία με εφαλτήριο τον αθλητισμό να προβάλλεται ο πολιτισμός της Βοιωτίας και να βοηθείται παράλληλα και ο τουρισμός.Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον γενικο γραμματέα Αθλητισμού κύριο Μπιτσαξή, ενώ απο τη νέα Επιτροπή Αθλητισμού της Βουλής στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος , θα δώσουμε μάχες για την πρωώθηση όλων των θεμάτων τού χώρου. Ευχαριστούμε τον κύριο Σεβαστή που αποδικνύεται ένας καλός φίλος για τη Βοιωτία. Μεγάλη η συμβολή τού Γ. Κατσιμπάρδη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: