Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τον ενθουσιασμό για την τέλεση σημαντικών αθλητικών αγώνων στον Δήμο Θηβαίων και τον Δήμο Σχηματαρίου εξέφρασε η Β. Τσόνογλου




Στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Γυμναστικού συλλόγου «Ερμής» στο Σχηματάρι παραβρέθηκε η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη, όπου ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Β. Σεβαστής και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Γ. Κατσιμπάρδης εξήγγειλαν την τέλεση σημαντικών αθλητικών αγώνων στον Δήμο Θηβαίων και τον Δήμο Σχηματαρίου.
Στην ομιλία της αλλά και σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ η Βουλευτής είπε σχετικά:
«Χαιρετίζω με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ και του προέδρου κ. Βασίλη Σεβαστή να αναθέσουν την διοργάνωση διεθνών αγώνων στίβου στους Δήμους Θηβαίων και Σχηματαρίου και τους αθλητικούς συλλόγους. Εκτιμώ και είναι αναμφισβήτητο ότι η Βοιωτία με την σημερινή αυτή συνάντηση αποδεικνύει ότι είναι ένας Νομός που μπορεί να αναλάβει αξιόλογες πρωτοβουλίες και να τις υλοποιήσει με επιτυχία. Είναι αλήθεια ότι τέτοιες προσπάθειες γίνονται ευκαιρία να ασχοληθούν οι νέοι με τον αθλητισμό. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Κατσιμπάρδης και οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων βρίσκονται σήμερα όλοι εδώ, φανερώνει ότι πράγματι η Βοιωτία έχει να αξιοποιήσει πολλά στοιχεία. Τέτοιες πρωτοβουλίες τις επικροτούμε και τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είτε αναφέρονται σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις είτε στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είτε στην ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού αλλά και των ορεινών μας όγκων. Καλωσορίσατε αγαπητέ κ. πρόεδρε και εύχομαι το Σχηματάρι και η Θήβα αλλά και όλος ο Νομός μας, με τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα να γίνουν πόλοι έλξης. Εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα και πρέπει όλοι να κινηθούμε και για την υλοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων και στην πόλη της Λιβαδειάς. Πιστεύω και εσείς κ. Σεβαστή ότι μπορείτε να βοηθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Να είστε καλά και εύχομαι πάντα τέτοια»
είπε η κα Τσόνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: