Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Επί τα τάπητος η επιβίωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων






















Ημερίδα με θέμα τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης αλλά και πως θα επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010, ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου. Στην ημερίδα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας όπου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την επιβίωση των εμπορικών επιχειρήσεων. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία της Γ.Γ της Περιφέρειας Στερεάς Κατερίνας Διαμαντοπούλου η οποία επρόκειτο να κάνει και την έναρξη των εργασιών καθώς και η έλλειψη εκπροσώπησης της κυβέρνησης!

Κοινή διαπίστωση όλων των φορέων ήταν η ανάγκη συναίνεσης και αναπτυξιακών παρεμβάσεων προκειμένου να τονωθεί η αγορά αφού όπως τόνισαν οι επιχειρηματίες από το εμπόριο θα αρχίσει και πάλι η ανάπτυξη στη χώρα. Οικοδεσπότης της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Κώστας Παπασπύρου. Περισσότερα στο σημερινό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (http://www.neatisviotias.gr/)

Το μήνυμα Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών
Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνει σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Λειβαδιάς, με θέμα «ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και την πεποίθησή μας ότι τέτοιου είδους ημερίδες αποτελούν μέσο γνώσης και ενημέρωσης των πολιτών αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δίαυλο αποστολής των μηνυμάτων αγωνίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς τη νομοθετούσα πολιτική ηγεσία. Δηλώνουμε σύσσωμοι, ως «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ», την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μας προς τους διοργανωτές και ευχόμεθα τα συμπεράσματα της εκδήλωσης να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν από τους πολιτικούς μας ταγούς. Λόγοι ανώτεροι της θελήσεώς μας δεν μας επιτρέπουν να παρευρεθούμε και γι’ αυτό το λόγο ζητούμε να μας δικαιολογήσετε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: