Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Επαμεινώνδεια 2010: Τουρνουά Παλαιμάχων αφιερωμένο στα άτομα με αναπηρία


Του Δημήτρη Σοβατζή

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος την Μ. Δευτέρα 29/03/10 για 4η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά ποδοσφαίρου Παλαιμάχων στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας υπό την αιγίδα του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Θήβας. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν: Πελοπίδας Θηβών - Α.Ο Η Θήβα: 0-3, Δάσκαλοι Τρικάλων – ΑΠΟ Λεβαδειακός: 3-2, Πελοπίδας Θηβών – ΑΠΟ Λεβαδειακός: 1-1 (4-2 στα πέναλτι)- Μικρός τελικός και ΑΟ Η Θήβα – Δάσκαλοι Τρικάλων: 1 – 0 Μεγάλος Τελικός. Πρώτος σκόρερ του Τουρνουά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τσακανίκας του ΑΟ Η Θήβα με 3 γκολ.

Ο Δ.Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τους Διαιτητές του τουρνουά κ.κ. Μεγαρίτη Γιώργο, Σκλιά Κων/νο, Φωτιάδη Αντώνη και Κατρισιώση Νίκο όπως και τον Ιατρό των αγώνων κ. Γεωργακόπουλο Γεώργιο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, όπως και τις ομάδες για την συμμετοχή τους.
Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση όπου τιμήθηκαν οι ομάδες, οι διαιτητές και ο ιατρός των αγώνων.
Ξεχωριστή στιγμή ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας εκ μέρους του ΔΑΟΘ στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Η Θήβα Δημήτρη Σπηλιωτόπουλο για την προσφορά του στο Θηβαϊκό ποδόσφαιρο.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και πρόεδρο του ΔΑΟΘ κ. Νικόλαο Σβίγγο και εμπνευστή του θεσμού του τουρνουά στα Επαμεινώνδεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου την Μεγάλη Δευτέρα. Στους αγώνες παρέστη και η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σβίγγος είπε: «Η σημερινή εκδήλωση, που είναι θεσμός, ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με αναπηρία. Ο ΔΑΟΘ θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για να ενισχύσει το ταμείο των παιδιών.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του ΔΑΟΘ για την άψογη τέλεση του σημερινού αγώνα που δίνει το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας γιατί ο αθλητισμός, παρά τα όσα βλέπουμε, ενώνει.
Ευχαριστώ και τις συμμετέχοντες ομάδες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εύχομαι και του χρόνου να δώσουμε μέσα από το γήπεδο το μήνυμα της αγάπης. Με την ευκαιρία των ημερών εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση».















Δεν υπάρχουν σχόλια: