Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Υπερτοπικό Δίκτυο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Εστίασης και Αναψυχής με άξονα την παλαιά Εθνική Οδό


Ένα Δίκτυο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εστίαση και την αναψυχή των επισκεπτών του Νομού μας με άξονα την παλαιά εθνική οδό – δηλαδή να ξεκινά από το Κάστρο, την πόλη του Ορχομενού, να ακουμπά τη Λιβαδειά και να συνεχίζει για Χαιρώνεια και Δαύλεια ώστε να καταλήγει στη Γραβιά, σχεδιάζουν – με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χαιρώνειας κ. Νίκου Παπαγγελή και την υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας – να τρέξουν δραστήριοι Επιχειρηματίες των προαναφερόμενων περιοχών.
Στόχος τους είναι να δώσουν στον επισκέπτη της περιοχής μας ο,τι καλύτερο σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, μη παραλείποντας να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους επισκέψεις σε τοπικά μουσεία και αρχαιότητες, σε εκκλησίες και μοναστήρια αλλά και σε οινοποιεία, φάρμες και πρότυπες αγροτικές καλλιέργειες.
Επίσης, επιθυμία τόσο εκείνων που λαμβάνουν την πρωτοβουλία όσο και των ίδιων των επιχειρηματιών είναι και η παράλληλη «διαφήμιση» των κατά τόπους προϊόντων – κυρίως με ονομασία προέλευσης – όπως είναι οι πέστροφες Ορχομενού, το σουβλάκι Λιβαδειάς, κ.α. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεθαύριο Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010, έχει προγραμματιστεί μια πρώτη συνάντησή τους στο Δημαρχείο της Χαιρώνειας προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές τους δράσεις.
Παρόντες θα είναι ακόμη εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Βοιωτίας καθώς Εμπορικών Συλλόγων των περιοχών που διασχίζονται ή ακουμπούν πάνω στην παλαιά εθνική οδό. Τέλος, για τους χρήστες του διαδικτύου θα δημιουργηθεί και μια σχετική ιστοσελίδα με χάρτες, αναλυτικές πληροφορίες και το προφίλ των επιχειρήσεων που θα ενδιαφερθούν να ενταχθούν! Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: