Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις

 Με την εκκίνηση της πρώτης υπερειδικής διαδρομής στο κέντρο της Αθήνας και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, ξεκίνησε το Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, Υπουργών και Αθλητικών Παραγόντων.

Με αφορμή την έναρξη του Ράλλυ ο Περιφερειάρχης  κ. Σπανός δήλωσε: 

Και ναι, είμαστε επιτέλους στην αφετηρία μιας τεράστιας διοργάνωσης και μιας ιστορικής επιστροφής! Το EKO Acropolis Rally, το «Ράλι των Θεών» επέστρεψε στο WRC και στον τόπο μας!

Η πανηγυρική έναρξη έγινε κάτω από την Ακρόπολη ως πρόγευση για τις μοναδικές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας. Τα επόμενα 24ώρα, ο τόπος μας θα συγκεντρώνει βλέμματα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχουμε δουλέψει εντατικά, ώστε όλοι να θαυμάσουν τη Στερεά Ελλάδα, που θα λάμψει …μέσα από τη σκόνη!

Στο βίντεο, για τους μυημένους, ο μοναδικός Sebastian Loeb κάνει σβούρες (μου είπαν να το λέω drift 🙂) στην υπερειδική διαδρομή της …λεωφόρου Αμαλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: