Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού

 



Μπορεί η εξέλιξη της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και πολλά έκτακτα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού να αποτέλεσαν εμπόδιο για την διοργάνωση του ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στην Στερεά Ελλάδα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί για φέτος τον Σεπτέμβριο αλλά θα υλοποιηθεί του χερόνου, ωστόσο οι «δεσμοί» του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Τμήματος παραμένουν εξαιρετικά ισχυροί.

Για το λόγο αυτό και η Διεθνής ελληνίδα Πρόεδρος κα Σάγια Τσαουσίδου αποδέχθηκε και την πρόσκληση της Π.Ε. Βοιωτίας ώστε να παρευρεθεί στο κεντρικό δρώμενο για την επέτειο του 1821 που παρουσιάστηκε στη Λιβαδειά στις 16 Σεπτεμβρίου 2021. 

Στην αντιπροσωπεία της AEJ Greece  ήταν ακόμη η ταμίας κα Έφη Ντίνη και το μέλος κα Άννα Σταφιδά, βετεράνος δημοσιογράφος με καταγωγή από την γειτονική Φωκίδα.

Η αντιπροσωπεία των δημοσιογράφων παρακολούθησε το σύγχρονο λαϊκό ορατόριο του κ. Δημήτρη Μαραμή «Παλιγγεσία, η Επανάσταση στη Ρούμελη το 1821», σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι παρακολούθησαν στη Λιβαδειά «μια παράσταση επιπέδου Ηρωδείου»!

Ασφαλώς έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον κ. Σπανό, αλλά και στην οικοδέσποινα κα Φανή Παπαθωμά και στους συνεργάτες της για την άψογη καθ` όλα διοργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: