Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού Κωνσταντίνου Γαλάνη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021 -2022

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους και όλες, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες καλή έναρξη και καλή σχολική χρονιά.

Εύχομαι η φετινή σχολική περίοδος να παρουσιάσει λιγότερες δυσκολίες συγκριτικά με την προηγούμενη και οι μαθητές να απολαύσουν τη δια ζώσης εκπαίδευση. Με την ευσυνειδησία όλων μας ως προς την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας και με την ανοσία που επιτυγχάνεται μέσω των εμβολιασμών, οι συνθήκες, ευελπιστούμε, να είναι ευνοϊκότερες και να διατηρηθούν ανοιχτές οι σχολικές μονάδες και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ώστε να μπορέσουμε να αφιερώσουμε ολοκληρωτικά τις δυνάμεις μας στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας και της δημιουργικότητας.

Για άλλη μια χρονιά είμαι σίγουρος πως οι γονείς θα συμβάλλουν προστατευτικά, δημιουργώντας στο οικείο περιβάλλον τις προϋποθέσεις αυτοπροστασίας και διαφύλαξης της υγείας των μαθητών και τους ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτό.

Τέλος, εύχομαι οι ενέργειες όλων μας να έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ασπίδας έναντι της διάδοσης της πανδημίας covid, που φέτος θα συντελέσει σταδιακά στην επιστροφή της κανονικότητας και στον απεγκλωβισμό από τους περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: