Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Την επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο στη Λιβαδειά ζητά ο Δήμαρχος Λεβαδέων


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Ζιώγας συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας και Κτηματολογίου Κυκλάδων κ. Κωνσταντίνο Ζαφείρη κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Λεβαδέων.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με απόφαση της Κοινοπραξίας να προχωρήσει στην 
παύση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης του Κτηματολογίου στη Λιβαδειά από την 28η Αυγούστου 2019.

Σημείωσε στον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας ότι η διακοπή λειτουργίας του Γραφείου στη Λιβαδειά επιβαρύνει με επιπλέον μετακινήσεις τους κατοίκους των Δήμων Λεβαδέων, Αράχοβας – Διστόμου – Αντίκυρας και Ορχομενού, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα υποβολής δήλωσης στο Γραφείο της Λιβαδειάς. 
Επίσης, επεσήμανε στον κ. Ζαφείρη ότι με δεδομένο την παράταση υποβολής δηλώσεων και την μέχρι σήμερα μικρή προσέλευση των κατοίκων των Δήμων για υποβολή δηλώσεων ότι η επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες του κτηματολογίου. 
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε επιστολή στο Εθνικό Κτηματολόγιο και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: