Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Απόλυτη αλλά ξεκάθαρη η θέση του Συλλόγου των Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά και τις  εξελίξεις των τελευταίων ημερών  ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς έχει να δηλώσει τα εξής:
Η ξεκάθαρη στάση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.  που συντάχθηκε με το OXI του 62% και το ξεκάθαρο μήνυμα του Λαού για τερματισμό των μνημονίων και της λιτότητας ,καθώς και η συνεπής  κρυστάλλινη και αδιαπραγμάτευτη θέση του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, απέναντι στις βάρβαρες μνημονιακές , αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές , μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες απέναντι στην λιτότητα και τα μνημόνια της εξαθλίωσης.
Απάντηση στους εκβιασμούς των δανειστών είναι η εκπλήρωση της λαϊκής εντολής, για εφαρμογή νέας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ατζέντας, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η ανθρωπιστική κρίση, οι ανάγκες στην κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, τη παιδεία, σε όφελος του λαού και του τόπου.
Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί  όλα τα μέλη  του να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων, μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς από όπου και αν προέρχονται.
Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: ή τώρα μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό ή για πάντα απέναντί μας!!! Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ…….

                                                       ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


        ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: