Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Ανανέωσαν το ραντεβού για τη Δευτέρα

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα
Ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα έδωσαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύντομη -για την ένταση των προβλημάτων- συνεδρίαση χθες το απόγευμα, ενώ περί τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για το εσωκομματικό ξεκαθάρισμα.
Τα επόμενα εικοσιτετράωρα και μέχρι τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτη Λαφαζάνη μετά τη χθεσινή του συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, είδηση που πάντως δεν επιβεβαίωνε χθες καμία από τις δύο πλευρές.
Παραμένει βέβαια ζητούμενο τι μπορεί να συζητήσουν σε μια τέτοια συνάντηση, όταν τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας και στις δύο ψηφοφορίες στη Βουλή δεν στήριξαν μια κορυφαία επιλογή του Πρωθυπουργού, ενώ ο τελευταίος και οι συνεργάτες του φέρονται αποφασισμένοι να πάνε σε εσωκομματικό ξεκαθάρισμα στο συνέδριο του Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.naftemporiki.gr/story/982220/syriza-ananeosan-to-rantebou-gia-ti-deutera

Δεν υπάρχουν σχόλια: