Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Aποχωρεί από την ΝΔ o κ. Γιάννης Καράμπελας

Με απόσταση περίπου 15 μέρες ύστερα από την αποχώρηση Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ και με μια δήλωση ειλικρίνειας – αφού πλέον δεν είχε καμία ιδεολογική σχέση μ` αυτό το κόμμα και όχι μόνο – ανακοίνωσε ο πολιτευτής της ΝΔ, πρώην Βουλευτής κ Γιάννης Καράμπελας.
 «Θα  ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι αποχωρώ από το κόμμα της ΝΔ. Ο ιδεολογικός αποπροσανατολισμός, η μη εφαρμογή της αξιοκρατίας αλλά και η συνεχής καταστρατήγηση των καταστατικών διαδικασιών έχουν συρρικνώσει το κόμμα. Άλλωστε, δεν υπάρχει πλέον καμιά σχέση στη σημερινή πολιτική της ΝΔ με τις ιδρυτικές αρχές και θέσεις της. Κρατώ μόνο τις ευχάριστες στιγμές και παραμένω ενεργός για την Βοιωτία και στο πλευρό των Ανθρώπων της» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιάννης Καράμπελας.
Ο κ. Καράμπελας βάζει τέλος στην πολιτική του διαδρομή στον χώρο της "δεξιάς" , σε  μια περίοδο όπου φαίνονταν πως από καιρό είχε… πηδήξει το ποτάμι, αλλά ο καιρός θα δείξει και γι` αυτόν και για την εγχώρια και κεντρική μας πολιτική σκηνή, όσον αφορά το πώς θα διαμορφωθεί το νέο σκηνικό μετά το 3ο Μνημόνιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: