Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Προσωρινή διακοπή νερού στους οικισμούς Αγ. Νικολάου & Αλυκής Δ.Ε. Θίσβης Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει, τους οικιστές και επισκέπτες των παραθαλάσσιων οικισμών Αγ. Νικολάου και Αλυκής της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, τα ακόλουθα:

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε προσωρινή ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ, από το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου 2015 μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2015 για τον οικισμό Αγ. Νικολάου και από το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2015 μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου 2015 για τον οικισμό Αλυκής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών αποθήκευσης νερού και των φίλτρων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Για τις εργασίες στο δίκτυο, θα εφαρμοστεί το μέτρο της υπερχλωρίωσης της δεξαμενής υδροδότησης και όλου του μήκους του συστήματος ύδρευσης με διάλυμα χλωρίου υψηλής συγκέντρωσης και κατάλληλο χρόνο παραμονής. Στη συνέχεια αυτό θα απορριφθεί και μετά θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία του δικτύου. Γι” αυτό το λόγο οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση νερού για πόση μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης από το Δήμο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του οποίου θα προβαίνουν σε συστηματικούς ελέγχους για τη συγκέντρωση του υπολειμματικού χλωρίου στο δίκτυο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Ο καθαρισμός του δικτύου κρίνεται απαραίτητος με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τις αντίστοιχες έγγραφες επισημάνσεις του τμήματος υγιεινής , γι΄αυτό το λόγο ζητάμε την κατανόηση όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: