Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Online Παρουσίαση του Φωτογραφικού έργου Κώστα Παπαϊωάννου από την Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς

 


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, και ο σύλλογος Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς ανακοινώνουν την παρουσίαση της Κώστα Παπαϊωάννου από την Ομάδα Φωτογραφίας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, 8 μ.μ. – 11 μ.μ..

Δηλώστε συμμετοχή: https://bit.ly/3Roy0pt

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6934312101 ή  22610.29216 (Δαμιανός Μωραΐτης)

 

  Ο Κώστας Παπαϊωάννου είναι φωτογράφος και επιμορφωτής φωτογραφίας με πλούσιο διδακτικό και καλλιτεχνικό έργο.

  Η  πορεία του στον φωτογραφικό κόσμο ξεκίνησε το 2003. Από τότε μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη φωτογραφίας, έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε 7 ατομικές και δεκάδες ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχει διατελέσει μέλος κριτικών επιτροπών σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Φωτογραφίας. Έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς, έχει αναλάβει την οργάνωση και την επιμέλεια σε πάνω από 100 εικαστικά δρώμενα όπως εκθέσεις, ημερίδες και φεστιβάλ.

Από το 2007 ως σήμερα, διδάσκει Φωτογραφία σε διάφορα φωτογραφικά τμήματα και καλλιτεχνικούς φορείς εστιάζοντας κυρίως στην αισθητική και την φιλοσοφία του μέσου. Ως φωτογράφος επικεντρώνεται στην καταγραφή θεμάτων με ανθρωπιστικό ενδιαφέρον προσπαθώντας να κινηθεί στα όρια μεταξύ φωτογραφίας ντοκουμέντου και προσωπικής αφήγησης.

  Αυτό που τον γοητεύει περισσότερο στη φωτογραφία είναι η δημιουργική της πλευρά και συγκεκριμένα οι δυνατότητες που μας προσφέρει το φωτογραφικό μέσο, να δούμε τα πράγματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο και να δημιουργήσουμε εικόνες που ξεπερνούν την απλή καταγραφή γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: