Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Παράδοση επιταγών στη Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος από την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»


 Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος δέχτηκε στο Γραφείο του στη Λιβαδειά την εκπρόσωπο της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» κ. Αντιγόνη  Κατσανάκη, η οποία παρέδωσε στο Σεβασμιώτατο και στους συνεργάτες του στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», για την εορτή των Χριστουγέννων, επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης από εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, τις οποίες στηρίζει η Μητρόπολή μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της Εταιρείας και ζήτησε να διαβιβάσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η συνεργασία και η συνεισφορά όλων για την αντιμετώπιση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Τις ανωτέρω επιταγές παρέδωσε η Μητρόπολη, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ”, στις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: