Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

«Γιορτή παράδοσης, πολιτισμού και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» η Ετήσια Εκδήλωση του Συλλόγου Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Άγραφα» για το 2023


Με απόλυτη επιτυχία και με υψηλό το αίσθημα παράδοσης, για ακόμη μία χορευτική χρονιά, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Εκδήλωση του Συλλόγου Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Άγραφα» για το 2023, στο κέντρο RODON Palace στη Λιβαδειά, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Οι επίσημες και καλά προετοιμασμένες παρουσιάσεις των χορευτών μας, έκαναν ξεχωριστή την βραδιά τόσο από την συμμετοχή των παιδικών, όσο και των ενήλικων χορευτικών τμημάτων αντίστοιχα, όπου και αγκαλιάστηκαν θερμά από το σύνολο των εκλεκτών καλεσμένων.





Το Ευρυτανικό στοιχείο όπως συνηθίζεται, ήταν έντονο και διάχυτο σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς οι εκλεκτές παρουσίες των προσκεκλημένων του Συλλόγου ενίσχυσαν το ζωτικής σημασίας πολιτιστικό έργο που καλούμαστε να προβάλουμε συνεχώς από το 2006 ως έτος ίδρυσης.
Αναβίωση εθίμων και διάσωση των ηθών της Ευρυτανικής παράδοσης και του πολιτισμού, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης όσων δικαίως ανέπτυξαν στις ομιλίες τους ως γνήσιοι Ευρυτάνες, έχοντας ζήσει μια άλλη ένδοξη, γνήσια Ελληνική αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη εποχή.



Εκ μέρους του Προέδρου και του Δικικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε αρχικά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε κάθε χορευτικό μέλος που στήριξε την πολιτιστική μας παράσταση όπως κάθε χρονιά καθώς και επίσης και όσους συντέλεσαν με τον εθελοντισμό τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, Ευρυτάνες και μη, Προέδρους Σωματείων & Οργανισμών, Ομοσπονδίες, Εθελοντικές Οργανώσεις, Χορωδίες και Πολιτιστικούς - Αθλητικούς Συλλόγους, που στάθηκαν στο πλευρό μας για ακόμα μία χρονιά στηρίζοντας το όραμά μας.
Κλείνοντας, φυσικά κρατήσαμε μέσα μας ζωντανές τις καλύτερες εντυπώσεις για τους εξαίρετους μουσικούς που φιλοξενήσαμε στη φετινή πολιτιστική εκδήλωση, τους άξιους πρεσβευτές της παράδοσής μας, για το λόγο αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ευχή όλων μας για Καλές Γιορτές, γεμάτες υγεία και αγάπη.
-
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μερμίγκης Σταύρος
Ο Γραμματέας
Γαλάνης Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: