Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

«ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» : Πρώτη φορά ένα νέο μουσικό έργο στα Μποτσάρεια σε σύνθεση του Δημήτρη Μαραμή - Παρουσιάστηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας με Μπακογιάννη, Σουλιώτη και Τασιό

 


Μ Π Ο Τ Σ Α Ρ Ε Ι Α  2023 

Δημήτρης Μαραμής

« Δ Ε Ι Λ Ι Ν Ο   Κ Α Ι   Α Γ Ι Ο   Φ Ω Σ  

Σάββατο 5 Αυγούστου

Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου 

 


Πρώτη φορά Νέο Μουσικό Έργο στα Μποτσάρεια

 

O συνθέτης Δημήτρης Μαραμής για μία ακόμα φορά αναμετριέται μουσικά με τη ζύμωση της παράδοσης και της ιστορίας και παρουσιάζει σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Κεφαλόβρυσο Καρπενησίου,  στο πλαίσιο των Μποτσάρειων 2023, το νέο μουσικό του έργο «ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» με τους Θοδωρή Βουτσικάκη, Λεωνίδα Κακούρη, το κουιντέτο χάλκινων πνευστών Melos Brass, το Βασίλη Παναγιωτόπουλο στα κρουστά, το συνθέτη στο πιάνο και είκοσι εθελοντές Καρπενησιώτες που συμμετέχουν στην αναπαράσταση της μάχης του Κεφαλόβρυσου και του θανάτου του Μάρκου Μπότσαρη.

 

Το έργο «ΔΕΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» έχει ως έμπνευση την απαράμιλλη αυτοθυσία του πιο διεθνή ήρωα της παλιγγενεσίας του 1821, του Μάρκου Μπότσαρη και αποτελεί το κορυφαίο δρώμενο των Μποτσάρειων, για την επέτειο των 200 χρόνων από το θάνατο του στη μάχη του Κεφαλόβρυσου στο Καρπενήσι.

 

Το έργο βασίζεται στη δημοτική ποίηση. Η δύναμη του λόγου της προφορικής παράδοσης, της δημοτικής ποίησης, αναγεννιέται μέσα από τη σύγχρονη μελοποίηση του συνθέτη, έχοντας ως θέμα τον ήρωα του οποίου ο θάνατος πυροδότησε μια τεράστια παραγωγή στη λογοτεχνία, τη ζωγραφική και κάθε μορφή τέχνης, τόσο από Έλληνες όσο και από Ευρωπαίους φιλέλληνες δημιουργούς αλλά και από τον ανώνυμο λαό της λαϊκής ποίησης. 

Πρόκληση αποτελεί η συμμετοχή είκοσι εθελοντών, απλών βιοπαλαιστών από το Καρπενήσι, που συμμετέχουν για την αναπαράσταση της μάχης και του θανάτου του Μπότσαρη, δομημένης κινησιολογικά πάνω στο μουσικό έργο μέσα στο φυσικό και ιστορικό σκηνικό του Κεφαλόβρυσου. 

Στην αναπαράσταση της μάχης του Κεφαλόβρυσου σε κινησιολογία Κωνσταντίνου Γεράρδου και σχεδιασμό φωτισμών Μαρίας Αθανασοπούλου, θα συμμετέχουν μέλη από: τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων «Ο Μάρκος Μπότσαρης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγίας» Καρπενησίου και εθελοντές του τόπου.

Την όλη εκδήλωση συνδιοργανώνουν: ο Δήμος Καρπενησίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων «Ο Μάρκος Μπότσαρης», η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» και η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός σημειώνει: «Οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις για τα Μποτσάρεια, τα οποία έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως η κορωνίδα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καρπενησίου, για πρώτη φορά περιλαμβάνουν ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο για τον Μάρκο Μπότσαρη, τον πιο διεθνώς αναγνωρισμένο ήρωα της επανάστασης του 1821, το οποίο θα συνδέει το χθες με το σήμερα, αναδεικνύοντας την ιστορία της περιοχής, τιμώντας την ιστορική μνήμη και το παρελθόν, μεταφέροντας διδάγματα στο παρόν και το κυριότερο δημιουργώντας προοπτική για το μέλλον».

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου / Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης σημειώνει: «Το 2023 αποτελεί για το Καρπενήσι ένα έτος σταθμό, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από το θάνατο του Μάρκου Μπότσαρη στο Κεφαλόβρυσο. Με αυτή την εμβληματική επέτειο, γιορτάζουμε  τη συλλογική μνήμη αυτού του τόπου και τιμούμε το σπουδαίο ήρωα που ενέπνευσε τη διεθνή κοινότητα. 

Έχοντας ανακηρύξει την επετειακή αυτή χρονιά ως «Έτος Μάρκου Μπότσαρη», επιλέξαμε να τον τιμήσουμε με έναν μοναδικό τρόπο μέσα από τις εκδηλώσεις «Μποτσάρεια». 

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό μουσικό δρώμενο αφιερωμένο στον εθνικό μας ήρωα, ο οποίος ως σύμβολο πολεμικής αρετής και συνειδησιακής έξαρσης, ξεφεύγει από το όρια του χρόνου αποκαλύπτοντας το διαχρονικό ορίζοντα των ελληνικών προτύπων που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς για τους ανθρώπους της τέχνης. Ένα έργο τέχνης θα είναι και αυτό που θα παρουσιαστεί στα «Μποτσάρεια» από τον σπουδαίο συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, με συγκινησιακή δύναμη, διαχρονικότητα και έμπνευση για το αύριο και τις νέες γενιές».

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σύλληψη - Σύνθεση: Δημήτρη Μαραμής 

Τραγουδιστής: Θοδωρής Βουτσικάκης 

Ηθοποιός: Λεωνίδας Κακούρης

Μουσικό σύνολο: Melos Brass 

Κρουστά: Βασίλης Παναγιωτόπουλος

Συμμετέχουν είκοσι εθελοντές Καρπενησιώτες

 

Κινησιολογία: Κωνσταντίνος Γεράρδος

Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου

 

Συντονίστρια: Ελένη Σιαξαμπάνη

Ενδυματολογική μελέτη: Γιάννης Δημητρίου

Ηχολήπτης: Δημήτρης Μπουρμπούλης

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Απόστολος Γκλέτσος - Παρουσίασε και τους πρώτους υποψηφίους στην Βοιωτία


Διαβάστε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης:

Στερεοελλαδίτισσες και Στερεοελλαδίτες σας ακούω.
Ακούω τις φωνές όλων σας. Ακούω τις δυσκολίες και τις ανησυχίες σας, μα κυρίως ακούω την ελπίδα σας.

Θέλω να σας απευθυνθώ, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να γίνω ίδιος με τους υπόλοιπους.

Δεν πρόκειται να σας υποσχεθώ ούτε πως θα σας φτιάξω σπουδαία έργα, όπως σας υπόσχονται οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, ούτε και θα σας τάξω ότι θα σας εξυπηρετήσω προσωπικά, όπως υπόσχεται η διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σαν τους παλιούς κομματάρχες. 

Δεν επιδιώκω ν’ αποσπάσω αργυρώνητους επαίνους για τη διοικητική και ρητορική μου δεινότητα. Επιδιώκω απλώς να ακούσετε αυτά που θα σας πω, να μπω μέσα στις καρδιές σας, να μου ανοίξετε τα σπίτια σας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της Περιφέρειας και ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε μία αναπτυξιακή πορεία, που θα είναι για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.

Θέλω απλά να εμπιστευτείτε τα καθαρά μας χέρια για την διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να μας εμπιστευτείτε να αλλάξουμε την καθημερινότητά σας και μαζί να καταφέρουμε να μην χαθεί καμία ευκαιρία για τα παιδιά μας.

Δοκιμάστηκα σε αιρετές θέσεις ευθύνης. Ως Δήμαρχος Στυλίδας, εκτός από την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία που αποκόμισα, κατάφερα να συνεχίζω να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, να διαμένω στο ίδιο σπίτι που διέμενα πριν αναλάβω την διοίκηση του Δήμου, φτωχότερος από όταν ανέλαβα.
Αυτό που στην Αρχαία Ελλάδα ήταν υποχρεωτικό. 

Αυτό που σήμερα είναι εξαίρεση.

Αφού μεταπολιτευτικά την τύχη των ζωών μας έχουν αναλάβει συγκεκριμένες «οικογένειες», θυμίζοντας τις βασιλικές δυναστείες που ανέβαλαν τις τύχες της χώρας μετά την Επανάσταση του 1821.

Θα ανεχτούμε για πολύ ακόμη την «Οικογένεια» να διοικεί εξ αποστάσεως;

Θα ανεχτούμε για πολύ ακόμη τις ζωές μας να τις ορίζουν άνθρωποι, που δεν έχουν μπει σε λεωφορείο, δεν έχουν ζήσει στο νοίκι, που δεν ξέρουν πως καλλιεργείται ένα στρέμμα χωράφι, που δεν έχουν αγχωθεί για το πώς θα βγει ο μήνας και που κυρίως δεν έχουν ζήσει και ούτε θα ζήσουν ΠΟΤΕ σε μία πόλη ή χωριό της Στερεάς Ελλάδας;

Θα ανεχτούμε να χάνονται σωρηδόν οι ευκαιρίες ανάπτυξης, για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα μιας ολιγαρχικής ελίτ;

Θα ανεχτούμε να καίγονται τα σπίτια μας, τα δάση μας και να μην υπάρχει ένας να αναλάβει την ευθύνη διά της παραίτησης;

Θα ανεχτούμε παρά-κεντρα να αναλαμβάνουν την ανοικοδόμηση των πυρόπληκτων περιοχών σε αντίθεση με όσα το Σύνταγμα και οι νόμοι προβλέπουν;

Κάθε ΟΧΙ σε καθεμία από τις παραπάνω ερωτήσεις, θα πρέπει να πέσει με κρότο στην κάλπη του Οκτωβρίου.

Δώστε μας την δύναμη να σπάσουμε την μονοκρατορία. 
Δώστε μας την δύναμη να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εσάς.
Μόνο εμείς μπορούμε, μόνο εμάς φοβούνται.

Με τον άνθρωπο και την φύση στο Επίκεντρο. 

Με την Στερεά στο Επίκεντρο.

Απόστολος Γκλέτσος 
Υποψήφιος Περιφερειάρχης 

με την Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση για την Στερεά Ελλάδα


Παράλληλα ανακοίνωσε τις πρώτες υποψήφιες/τους πρώτους υποψήφιους του Περιφερειακού Συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» για την Στερεά Ελλάδα - Βοιωτία
1. Βασιλείου Στέλιος, Επιχειρηματίας, πρώην Ποδοσφαιριστής Λεβαδειακού, κάτοικος Λιβαδειάς
2. Γάτσος Λουκάς, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Κυριακίου
3. Γκικοπούλου Σοφία, ιδιωτική υπάλληλος, κάτοικος Λιβαδειάς
4. Καρβούνης Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Δήμου Λεβαδέων 2016-2018, κάτοικος Λιβαδειάς
5. Κοροπούλη Βασιλική, Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος, κάτοικος Θήβας
6. Κρητικός Δημήτρης, ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοικος Βαγίων
7. Παινέση Έφη, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης, κάτοικος Θήβας
8. Τόγιας Δημήτριος, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Ανάληψης Δήμου Λεβαδέων
9. Τρομπούκη Λιλίκα, Καθηγήτρια Αγγλικών, Αντιδήμαρχος Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, κάτοικος Παραλίας Διστόμου
10.Χρήστου Ευαγγελία , συνταξιούχος ΕΑΒ, κάτοικος Λιβαδειάς

Δύναμη Συνεργασίας από τον Νίκο Σουλιώτη - Ο πρώτος εν ενεργεία Δήμαρχος της Στερεάς Ελλάδας που έχει έτοιμο ΟΛΟ τον Συνδυασμό του και τον παρουσίασε!


Με στόχο να συνεχίσει την δουλειά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια διεκδικεί και πάλι τον δήμο Καρπενησίου ο Νίκος Σουλιώτης.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, παρουσίασε στο Κεφαλόβρυσο ένα μεγάλο μέρος από τους υποψήφιους που στελεχώνουν τον συνδυασμό του του Δύναμη Συνεργασίας.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τόνισε ο κύριος Σουλιώτης, δεν σηκώσαμε τα χέρια ψηλά και τα καταφέραμε.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από παλιούς και νέους συνεργάτες από όλους τους πολιτικούς χώρους.


Η ισχυρή ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη - Όλα τα ονόματα της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε τους υποψηφίους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Αθηναίων πολιτών.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρονται τα εξής:

Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, ανακοινώνει τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μια δυναμική, υπερκομματική, αποφασισμένη ομάδα ανθρώπων. Αθηναίες και Αθηναίοι, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στην πόλη μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά 70%, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

Τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο, αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. Πολίτες από τις 129 γειτονιές της. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά.

Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ανάγκες μας.

Μια παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει:

«Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες. Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε».

 Εδώ, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των 351 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, φωτογραφίες, καθώς και τα σύντομα βιογραφικά τους.



Συμφωνία της MYTILINEOS με την HELLENiQ ENERGY για την πώληση χαρτοφυλακίου τεσσάρων φωτοβολταϊκών έργων ισχύος 211 MW στη Ρουμανία


 Χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών έργων, συνολικής ισχύος 211 MW, που αναπτύσσει στη Ρουμανία η MYTILINEOS Energy & Metals (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) (MYTILINEOS), αποκτά η HELLENiQ ENERGY Holdings (RIC: HEPr.AT, Bloomberg: ELPE GA) μέσω της θυγατρικής της, HELLENiQ Renewables. 

Η δεσμευτική συμφωνία που υπεγράφη από τις δύο Εταιρίες, περιλαμβάνει την κατασκευή και μεταβίβαση τεσσάρων (4) φωτοβολταϊκών πάρκων στη Νότια Ρουμανία που βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, εκ των οποίων 13 MW αναμένεται να τεθούν σε εμπορική λειτουργία το 2023, 108 MW το 2024 και 90 MW έως το Γ’ Τρίμηνο το 2025. Όλα τα πάρκα θα παραδοθούν στο στάδιο της εμπορικής λειτουργίας (COD). Η συνολική ετήσια παραγωγή ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας από τα έργα αναμένεται να ξεπερνά τις 300 GWh, ικανή για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 100.000 νοικοκυριών.

 

Τα έργα αποτελούν μέρος του διεθνούς χαρτοφυλακίου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που αναπτύσσει η M Renewables, τομέας του Κλάδου Ενέργειας της MYTILINEOS. Η εν λόγω συναλλαγή, αποτελεί μέρος του μοντέλου εναλλαγής περιουσιακών στοιχείων (Asset Rotation Plan) της MYTILINEOS, που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τη δημιουργία αξίας από την πλατφόρμα της M Renewables, καθώς τα έσοδα ανακατανέμονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του μεγάλου pipeline.

 

Για τον Όμιλο HELLENiQ ENERGY, η συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη δραστηριοποίησής του στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των ΑΠΕ στη Ρουμανία. Αποτελεί, δε, τη δεύτερη είσοδο σε αγορά ΑΠΕ εκτός Ελλάδος τους τελευταίους μήνες, μετά και την πρόσφατη είσοδο στην αγορά ΑΠΕ της Κύπρου, επιταχύνοντας σημαντικά την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου του Ομίλου και ενισχύοντας την εξωστρέφειά του.

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς


 Με μία λιτή ανακοίνωση το Γραφείο τύπου της ΝΔ ανακοίνωσε την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει:

"Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς" . 


Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται "καλή επιτυχία" στον κ. Νίκο Χαρδαλιά! 

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ούτε έναν έναν, ούτε δύο δύο αλλά μαζί τους πρώτους 80 υποψηφίους παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ, Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού:

«Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου  μας «Ενότητα, με το βλέμμα στο μέλλον». Ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την μεγάλη τιμή που μου κάνετε να είστε μέλη του Συνδυασμού μας»

 


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, με το βλέμμα στο μέλλον», μετά την αναγγελία της υποψηφιότητάς του στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού (δείτε https://www.youtube.com/watch?v=aCLOxHmA-yQ), προχωρά στην ανακοίνωση των 80 πρώτων ονομάτων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

Πρόκειται για τους ακόλουθους (με αλφαβητική σειρά) :

1.     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

2.     ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ

3.     ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΑΛΕΞΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) -ΔΙΟΝΥΣΟΣ

4.     ΒΛΑΧΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

5.     ΒΟΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΛΟΥΤΣΙ

6.     ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ -ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

7.     ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ - ΚΑΡΥΑ

8.     ΓΚΑΓΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

9.     ΓΟΥΣΗ ΑΛΕΚΑ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ                        

10. ΔΕΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ

11. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

12. ΖΑΝΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ       

13. ΖΑΝΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ   

14. ΖΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ

15. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΣΤΡΟ

16. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΣΤΡΟ

17. ΖΥΓΟΜΗΤΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΚΑΣΤΡΟ

18. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

19. ΚΑΠΟΥΚΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΛΟΥΤΣΙ

20. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ

21. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

22. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ

23. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

24. ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

25. ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΛΟΥΤΣΙ

26. ΚΑΣΣΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) - ΠΑΥΛΟΣ

27. ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

28. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

29. ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ - ΚΑΣΤΡΟ

30. ΚΕΦΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) - ΠΑΥΛΟΣ

31. ΚΙΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

32. ΚΛΑΡΟΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

33. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ  

34. ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ

35. ΚΟΥΚΙΑΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         

36. ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ - ΨΑΛΛΙΔΑ ΜΑΡΙΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

37. ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ  

38. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ      

39. ΛΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

40. ΛΕΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΟΤΗΣ) - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

41. ΛΙΑΠΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΗ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ  

42. ΜΙΧΑΛΟΣΤΑΜΟΣ ΣΤΑΜΟΣ - ΛΟΥΤΣΙ     

43. ΜΟΝΟΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

44. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΣΤΡΟ

45. ΜΠΑΚΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

46. ΜΠΑΡΚΟΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΣΤΡΟ

47. ΜΠΕΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΛΟΥΤΣΙ      

48. ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

49. ΝΤΑΝΤΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΑΥΛΟΣ

50. ΝΤΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) - ΚΟΚΚΙΝΟ

51. ΝΤΟΥΦΕΞΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΥΛΟΣ

52. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ - ΠΑΥΛΟΣ

53. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ      

54. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

55. ΠΛΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΒΙΚΥ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ     

56. ΠΟΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ  - ΛΟΥΤΣΙ    

57. ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΑΡΗΣ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

58. ΡΟΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

59. ΡΟΥΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

60. ΣΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ     

61. ΤΑΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

62. ΤΑΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ                              

63. ΤΖΕΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ     

64. ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΙΩΑΝΝΑ  - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ                            

65. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

66. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

67. ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ) - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

68. ΦΑΛΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΑΣΤΡΟ

69. ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ  - ΠΑΥΛΟΣ       

70. ΦΛΩΚΑΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

71. ΦΟΥΡΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ  

72. ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ

73. ΧΑΡΙΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ   

74. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ ΙΩΑΝΝΑ - ΚΟΚΚΙΝΟ           

75. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

76. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ               

77. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΚΟΚΚΙΝΟ

78. ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

79. ΨΑΛΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

80. ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ

 

«Παρουσιάζουμε σήμερα με υπερηφάνεια το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου μας «Ενότητα, με το βλέμμα στο μέλλον».  Πρόσωπα από όλες τις τοπικές μας κοινότητες, πρόσωπα που ενώνονται κάτω από την κοινή πεποίθηση και επιθυμία ο Δήμος Ορχομενού να στρέψει το βλέμμα του στο μέλλον! Πρόσωπα με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση αλλά και νέοι υποψήφιοι γεμάτοι όρεξη για προσφορά, με ευαισθησίες, με αναζητήσεις, με κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα, πρόθυμοι να ενωθούν για το κοινό καλό. Ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την μεγάλη τιμή που μου κάνετε να είστε μέλη του Συνδυασμού μας»  δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού με τον Συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ, με το βλέμμα στο μέλλον» κ. Γιώργος Τζαβάρας.