Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Η ώρα του απολογισμού από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Λεβαδεών κ. Γιώργο Ζιώγα

 


Σήμερα ολοκληρώθηκε για μένα ένας ακόμη δημιουργικός  κύκλος 52 μηνών (Σεπτέμβριος 2019 – Δεκέμβριος 2023) στην Αυτοδιοίκηση, αυτή τη φορά από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λεβαδέων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα,  για την ευκαιρία που μου έδωσε και με όρισε σε αυτή την σημαντική θέση ευθύνης, να υπηρετήσω τους πολίτες της πόλης και των Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων καθώς και την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες  για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

               Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στα στελέχη της διοίκησης και στους εργαζόμενους του Δήμου Λεβαδέων, για την συνεργασία και την στήριξη τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Θεωρώ ότι συνέβαλε στην ομαλή διοίκηση του Δήμου παρά  τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε (την σοβαρή έλλειψη προσωπικού, την γραφειοκρατία, τις αρμοδιότητες των δήμων, τα περιορισμένα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου κλπ).

               Επίσης θέλω να ζητήσω την κατανόηση από όποιους στενοχώρησα, ενόχλησα, ή  ακούσια αδίκησα στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων μου και του αξιώματος μου. Στη πολύχρονη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση γνώρισα άξιους εργαζόμενους, απέκτησα φίλους και καλλιέργησα κλίμα καλής συνεργασίας τόσο με τους εργαζομένους όσο και με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης και είχα την τύχη να αποκομίσω σημαντικές γνώσεις και να συμβάλω στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης.

               Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα παραμείνω μαχητής και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι υπερασπίζοντας τις αρχές και τις αξίες μου, με εφόδιο την γνώση και την εμπειρία που απέκτησα λόγω της πολύχρονης ανάμειξης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί η προσπάθεια όλων για έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε δεν σταματάει ποτέ.

Εύχομαι και ελπίζω η νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει το θετικό έργο της απερχόμενης  και να επιτύχει τους στόχους της , δηλώνοντας ότι θα είμαι πάντα παρών στα προβλήματα του τόπου μας, για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.                                                                                       

Σας Ευχαριστώ 

Χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική νέα χρονιά !

Ζιώγας  Γεώργιος

Γενικός Γραμματέας  Δήμου Λεβαδέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: