Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Απόλλων Λιβαδειάς: Πρώτος αγώνας της σεζόν σε live μετάδοση!

 


Ξεκίνημα σήμερα για το αντρικό τμήμα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με live μετάδοση μέσω YouTube

Ο Απόλλων Λιβαδειάς ενημερώνει τους φίλους του Μπάσκετ ότι ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 08/10/2021 το πρωτάθλημα LIFE της Α' ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΚΑΣΕ. Στην πρώτη αγωνιστική ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ υποδέχεται τον ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ στις 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Η ομάδα μας χρειάζεται όλους! Μετά την απουσία των θεατών, για δύο περίπου χρόνια, μπορούμε πλέον να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν έχοντας δίπλα τον κόσμο μας!

Για την είσοδο στο Γήπεδο οι θεατές:

·       18 ετών και άνω: Πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

·       13-17 ετών: Rapid Test 48 ωρών

·       έως 12 ετών: Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

 

LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Για πρώτη φορά φέτος η ΕΣΚΑΣΕ προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία LIFE για την ζωντανή παραγωγή στο YouTube ενός αγώνα σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ανδρών. Για την πρώτη αγωνιστική επιλέχθηκε το σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε live στις 20:30 στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=js97fxtNW-c

 

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα και μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ Δημήτρης Ντούμας ανέφερε: «Με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ά ΑΝΔΡΩΝ LIFE θα ήθελα να ευχηθώ στις συμμετέχουσες ομάδες καλή επιτυχία, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να ολοκληρώσουν τον “μαραθώνιο” των 26 αγωνιστικών με υγεία. Σας καλώ να αγκαλιάσετε και να διαδώσετε την προσπάθειά μας για μεγαλύτερη προβολή του πρωταθλήματος μέσω της ζωντανής κάλυψης ενός αγώνα κάθε Παρασκευή από κανάλι στο YouTube. Μια επιθυμία ετών που εκπλήρωσε το νέο ΔΣ της Ένωσης».

 

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Απόλλωνας ιδρύθηκε το 2008 και συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ τη σεζόν 2009-10. Έκτοτε λειτουργεί όλα τα τμήματα και συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα περιφερειακά πρωταθλήματα. Από τη σεζόν 2015-2016 το αντρικό τμήμα αγωνίζεται σταθερά στην πρώτη κατηγορία (Α’ ΕΣΚΑΣΕ). Τη σεζόν 2010-11 πρωταθλητές εφήβων ΕΣΚΑΣΕ ήταν οι έφηβοι του Απόλλωνα. Τη σεζόν 2015-16 το εφηβικό τμήμα έφτασε πάλι μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος όπου και ηττήθηκε.

Ακολουθήστε τον Απόλλωνα στα Social Media για να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας:

Facebook: https://www.facebook.com/asapollonlivadeias

Instagram: https://www.instagram.com/apollon.livadias/

TiK Tok: https://www.tiktok.com/@apollon.livadias

Website: https://apollonlivadias.gr/  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: