Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ευπαθείς ομάδες δημοτών, για μείωση - απαλλαγή δημοτικών τελών “Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού”


 Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο της αρμοδιότητας του για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και με γνώμονα την παροχή διευκολύνσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και την άμβλυνση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν τόσο μεμονωμένα άτομα όσο και οικογένειες, προσφέρει τη δυνατότητα για μια ακόμη χρονιά να επωφεληθούν από τη μείωση – απαλλαγή των δημοτικών τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού. Σημειώνεται ότι η χρέωση του μειωμένου τιμολογίου ισχύει μόνο για την παροχή της μονίμου κατοικίας και δεν αφορά επαγγελματικούς χώρους.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις ένταξής τους στο μειωμένο τιμολόγιο, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.dimoslevadeon.gr.
Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λεβαδέων από Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 έως και Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021και ώρες 09:00 – 15:00.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι δημότες να επικοινωνούν με τις κ.κ. Ελένη Μακρή και Μαρίνα Πολυτάρχου στα τηλ.: 22610 – 20150 και 151

Δεν υπάρχουν σχόλια: