Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Η ΝΔ πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες - Αύριο οι εσωκομματικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα


Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων στις ΔΕΕΠ (όπως μετονομάστηκαν οι ΝΟΔΕ) και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά αύριο, στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Μάλιστα στη διαδικασία επιτρέπεται και ψηφιακή συμμετοχή στην ψηφοφορία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων».

Υποψήφιοι Πρόεδροι για την ΔΕΕΠ Βοιωτίας είναι η φαρμακοποιός κα Λουκία Βαρουξή και ο δικηγόρος κ. Νίκος Λύγγος. Υποψήφιοι για μέλη είναι πολλά αξιόλογα πρόσωπα και κυρίως νέοι άνθρωποι σε όλο το νομό, όπως αντίστοιχα και υποψήφιοι Σύνεδροι, πολλοί από τους οποίους έχουν ανακοινώσεις τις υποψηφιότητές τους μέσω των social media. 

Στόχος όλων - όπως μαθαίνουμε - είναι "η δυνάμωση της φωνής της βάσης" και ο κοινός βηματισμός της επόμενης ημέρας. 

Σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους, στις κάλπες θα προσέλθουν 101.856 μέλη της ΝΔ, δηλαδή το 80% του εκλογικού σώματος και στην ηλεκτρονική ψηφοφορία θα συμμετάσχουν 32.946 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: