Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

H Ολυμπιακή Φλόγα ταξιδεύει για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες "Πεκίνο 2022" - Τι μήνυμα στέλνει ο Ορχομένιος κ. Σπύρος Ζαννιάς, Μέλος της Ε.Ο.Ε. και ως Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

 


Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες "Πεκίνο 2022"!
Ταξίδεψε χθες η Ολυμπιακή Φλόγα!
Μήνυμα αλληλεγγύης!
Συγχαρητήρια
στην Χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου και στην Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου!
Σε όλους όσοι εργάστηκαν στην αφή και παράδοση της Φλόγας!
Η αφή και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και η υπογραφή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2021, προέβαλαν την Πατρίδα μας σε ολόκληρη την γη.
Τις τελετές στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, λάμπρυναν η παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και η παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε., Μέλος της Δ.Ο.Ε., Προέδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών κ. Σπύρος Καπράλος, επικεφαλής ομάδας Μελών της Δ.Ο.Ε. και πολλών Μελών της Ε.Ο.Ε. σφράγισαν την ιδιαίτερη σημασία της Ελλάδας για τον Παγκόσμιο Πολιτισμό και Αθλητισμό.
Ως Μέλος της Ε.Ο.Ε. και ως Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας οφείλω να τονίσω την διαχρονική προσφορά και το πάθος του Προέδρου της Δ.Ο.Α. κ. Ισίδωρου Κούβελου για την αναβάθμιση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Συγχαρητήρια
σε όλους όσοι εργάστηκαν, με επικεφαλής τον κ. Διονύση Γάγγα για την άρτια διοργάνωση των εγκαινίων των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων και της φιλοξενίας διακεκριμένων προσωπικοτήτων, Καθηγητών Πανεπιστημίων από ολόκληρη την Υφήλιο.
Από τις ομιλίες των διακεκριμένων προσκεκλημένων, κρατώ την επίκληση αλληλεγγύης, για την επίλυση των προβλημάτων από τις διαρκείς κρίσεις που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: