Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ανακοινώσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΤΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Αγαπητά μας μέλη,

 

1.-       Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιήσουμε ημερήσια εξόρμηση στην Ιστορική περιοχή του παγκοσμίως γνωστού Μαραθώνα. Μια περιοχή με φυσική ομορφιά που συνδυάζεται  με την παρουσία  και επέμβαση του ανθρώπου. Σε αυτό το σημείο του πλανήτη κρατήθηκε ζωντανός ο Δυτικός πολιτισμός. Η περιοχή έχει πολλά και άκρως ενδιαφέροντα αξιοθέατα που θα επισκεφτούμε.

    Το αρχαιολογικό Μουσείο, που περιέχει σημαντικές συλλογές, όπως η συλλογή της οικογένειας του Ηρώδη και Αιγυπτιακά αγάλματα της Ρωμαϊκής εποχής.

    Αξίζει να κάνουμε μια επίσκεψη στην Ιστορία μας. Υπάρχει και το μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου με εκθέματα από διάφορες Ολυμπιάδες όπως δάδες, αυτόγραφα και το μετάλλιο του Σπύρου Λούη. Θα μεταβούμε και στο χώρο της μάχης  όπου βρίσκεται ο τύμβος των Αθηναίων αλλά και στην περιοχή του επιβλητικού φράγματος.

    Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας στην πανέμορφη παραλιακή Νέα Μάκρη, έναν πραγματικό Παράδεισο.

   Σας περιμένουμε σ’ αυτή την ημερήσια απόδραση για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και τις κάθε είδους έγνοιες. 

           Σας υπενθυμίζουμε για να συμμετέχετε στην εκδρομή μας, θα πρέπει να έχετε απαραίτητα μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Δηλώσεις συμμετοχής στις κυρίες:

    ΣΥΡΟΥ  ΛΙΤΣΑ                  τηλ:  22610-20028 & 6970630052

    βεργου γιολα                 τηλ.: 22610-28625  & 6932470754  

 

                                  

2.-   Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 θα πάμε στην Αθήνα να παρακολουθήσουμε την πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση « Πώς να σωπάσω» στο θέατρο « Τζένη Καρέζη». Μέσα από πρωτότυπα κείμενα αφηγείται τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο. Τη διαχρονική περιπέτεια του Ελληνισμού από τα βάθη της Ιστορίας μέχρι σήμερα. Μια ιστορία πικρή που όπως πάντα συνοδευόταν από τραγούδια. Στην επιβλητική αφήγηση του Κώστα Καζάκου παρεμβάλλονται τραγούδια της παράδοσης και μεγάλων συνθετών μας που σχολιάζουν συγκινητικά την Ιστορία.

     Ερμηνεύουν ο Χρήστος Θηβαίος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Ελάτε μαζί μας να απολαύσουμε μια παράσταση που ανακαλεί στη μνήμη σπουδαία γεγονότα, συγκινεί αλλά και μας καλεί να τραγουδήσουμε ξανά μαζί το συλλογικό μας παρελθόν.

               Σας υπενθυμίζουμε για να συμμετέχετε στο θέατρο, θα πρέπει να έχετε απαραίτητα μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Δηλώσεις συμμετοχής στις κυρίες:

   ΤΡΑΚΗ ΖΩΗ                         τηλ:  22610-22220 & 6976967955

ΠΑΛΑΙΟΜΗΤΡΟΥ  ΝΤΙΝΑ       τηλ:  22610-26533  & 6937119906

 

                                                                                                     Σας περιμένουμε           

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Της ΕΣΤΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: