Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ο κ. Γιώργος Γελέκας κλείνει τον κύκλο του στην Ένωση Μικρασιατών Θήβας - "Ήθελα πάντα η Ε.Μ.Θ. να είναι ο καλύτερος σύλλογος της πόλης" αναφέρει στο μήνυμά του -Την επόμενη Κυριακή θα γίνουν οι εκλογές για το νέο ΔΣ



Ένα ταξίδι 11 ετών έφτασε στο τέλος του.

Ξεκινώντας ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας το 2010 και υπηρετώντας τον σύλλογο και από την θέση του προέδρου για 4 χρόνια, φεύγω γεμάτος εμπειρίες και πολύ δυνατά μαθήματα ζωής.
Ήθελα πάντα η Ε.Μ.Θ. να είναι ο καλύτερος σύλλογος της πόλης. Όχι από ματαιοδοξία ή κομπασμό αλλά γιατί ένιωθα και νιώθω το πολύτιμο φορτίο του Μικρασιατικού πολιτισμού που πρέπει να διατηρηθεί και να μεταλαμπαδευτεί στις επόμενες γενιές.
Αναρίθμητες εκδηλώσεις έγιναν όλα αυτά τα χρόνια και αν ξεχωρίσω κάποια θα μειώσω τις υπόλοιπες.
Υπάρχει όμως 1 για την οποία θα ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω: Η προσκυνηματική επίσκεψη στην Σμύρνη μας το 2019 μαζί με πλήθος Μικρασιατών , μετά από την ευγενική πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σμύρνης Bartholomew Samaras
Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θα το κρατώ ως φυλαχτό για πάντα.
Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου θα μείνει εκεί στην εστία μας, στον Συνοικισμό που μεγάλωσα και ανδρώθηκα και προσπάθησα να υπηρετήσω με ήθος την μεγάλη ιδέα που πρεσβεύει η Ε.Μ.Θ.
Σίγουρα έκανα λάθη και ίσως στεναχώρησα φίλους όμως τίποτα δεν έγινε σκόπιμα και πάντα είχα στο μυαλό μου οτι ενεργώ για το καλό του συνόλου. Τους ζητώ ειλικρινά συγνώμη...
Ευχαριστώ τους Προέδρους και τα μέλη των Μικρασιατικών Συλλόγων με τους οποίους συνεργαστήκαμε πανελλαδικά, τον Δήμο Θηβαίων και την Π.Ε Βοιωτίας που μας στήριξαν στον αγώνα μας, την συντονίστρια και όλους τους συμμετέχοντες από Ελλάδα και Ευρώπη των προγραμμάτων Erasmus+ που διοργανώσαμε, όλους τους δασκάλους των τμημάτων, όλα τα μέλη των Δ.Σ. με τα οποία συνυπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια,
τα εξαιρετικά μέλη όλων των τμημάτων μας για την ποιοτική δουλειά τους και φυσικά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που μας στήριξαν σε όλες τις δράσεις μας.

Έχω πολλά να πω σε όλους, θα προτιμήσω όμως να τα πούμε από κοντά.
Την επόμενη Κυριακή θα γίνουν οι εκλογές και εύχομαι στο Δ.Σ. που θα αναδείξει η κάλπη, καλή δύναμη στο σημαντικό έργο τους.
Γιαγιά Δέσποινα, Παππού Γιώργο ότι και αν κάνω ξέρω οτι είναι λίγο. Κράτησα όσο μπόρεσα το κεράκι της μνήμης σας ζωντανό.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!!



Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης... 

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 (09:00 έως τις 15:00) στην Μικρασιατική Εστία (Ομήρου 1 & Αγίας Ελένης 25)
ψηφίζουμε για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου .
Δήλωση υποψηφιοτήτων στην εφορευτική επιτροπή έως την Τετάρτη 27/10/2021 στις 20:00.
Τηλ. επικοινωνίας 6983520973- 6977815610
Η παρουσία και συμμετοχή όλων των Μικρασιατών στην διαδικασία των εκλογών, δυναμώνει την Ένωση και συμβάλει στην ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Σας περιμένουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: