Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σημαντικές διακρίσεις από τις αθλήτριες του ΑΚΟΛ που συμμετείχαν στο Περιφερεικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής κατηγορία Κορασίδων

 




     Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής από αγωνιστικές δραστηριότητες οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος ρυθμικής του ΑΚΟ Λιβαδειάς , αγωνίστηκαν στο  Περιφερεικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής κατηγορία Κορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης  το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2021 .

  1.     Η Αγάπη Ζουρνή κατέκτησε την 3η θέση στη μπάλα και χάλκινο μετάλλιο και με την 4η θέση στο στεφάνι και στις κορίνες , βρέθηκε στο σύνθετο ατομικό στη 4η θέση .
  2.    Η Κατερίνα Καρατζά στην 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και αναλυτικά 9η στις κορίνες 10η στο στεφάνι και 11η στη μπάλα.
  3.    Η Αθανασία Μελισσάρη κατέκτησε  την 6η θέση στο ελεύθερο και την 14η στο σχοινάκι.

Στον αγώνα συμμετείχαν 116 αθλήτριες συνολικά στην κατηγορία Κορασίδες και στα δύο επίπεδα.

   Το ΔΣ του ΑΚΟΛ συγχαίρει τις αθλήτριες οι οποίες παρόλο τον ένα μήνα προπόνησης που είχαν στη διάθεσή τους έκαναν εξαιρετική εμφάνιση.

   Επίσης πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες  Έφη Ραμαντάνη και Ειρήνη Αποστόλου όπως και στην υπεύθυνη του μπαλέτου Άννα Αθανασιάδου.

   Ο Όμιλος συγχαίρει  και την κα. Ειρήνη Αινδιλή  Α΄Αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο και πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της Ρυθμικής για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

 

                                           Για το ΔΣ του ΑΚΟΛ

      Ο Πρόεδρος                                                  Η Γ.Γραμματέας

Χρήστος Πολατσίδης                                       Φανή Παναγιώτου




Δεν υπάρχουν σχόλια: