Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Κοινό κάλεσμα για Εμβολιασμό από την Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της ΠΕ Βοιωτίας - Φ. Παπαθωμά: Ο Εμβολιασμός σώζει ζωές. Ο Εμβολιασμός, μας χαρίζει την Ελευθερία μας.


Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο δύσκολες υγειονομικά περιόδους που διανύει η ανθρωπότητα. Από το Μάρτιο του 2020 η εξάπλωση του νέου ιού covid -19, άλλαξε την ζωή όλων μας με ολέθριες συνέπιες στην υγεία, την κοινωνία και την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αντιμετώπιση του ιού covid-19 είναι:

·        τηρούμε τα μέτρα υγιεινής

·        κρατάμε αποστάσεις

·        φοράμε μάσκα

·        το σημαντικότερο όλων όμως, εμβολιαζόμαστε

Ο εμβολιασμός είναι το όπλο μας.

Στην Βοιωτία οι συμπολίτες μας, σε μεγάλο ποσοστό και ίσως από τα μεγαλύτερα στην επικράτεια της Στερεάς Ελλάδας, ακολούθησαν τις προτροπές τις επιστήμης και εμβολιάστηκαν με αποτέλεσμα να υψώνεται το τοίχος της ανοσίας όλο και περισσότερο.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή ώστε ο ερχόμενος χειμώνας να μας βρει εξοπλισμένους απέναντι στον ιό. Ο εμβολιασμός προστατεύει άμεσα αλλά και έμμεσα τον πληθυσμό που είναι ευάλωτος στη νόσο.                   Είναι μια πράξη υπευθυνότητας, ατομικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Κοινός στόχος όλων μας είναι η επιστροφή στην απόλυτη κανονικότητα. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους οι οποίοι δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να πάρουν την απόφαση.

Ο Εμβολιασμός σώζει ζωές. Ο Εμβολιασμός, μας χαρίζει την Ελευθερία μας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

Φανή Παπαθωμά


Οι Δήμαρχοι

Λεβαδέων  Γιάννης  Ταγκαλέγκας

Θηβαίων   Γιώργος Αναστασίου

Ορχομενού  Βούλα Καράλη

Αλιάρτου  Γιώργος Ντασιώτης

Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας  Γιάννης Σταθάς

Τανάγρας  Βασίλης Περγάλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια: