Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ικανοποίηση από τον εμπορικό κόσμο της Λιβαδειάς για τη ματαίωση της φετινής εμποροπανήγυρης - ΕΣΛ: Ήταν μεγάλος ο υγειονομικός κίνδυνος και το οικονομικό ρίσκο για το Δήμο και τους πολίτες

 



     Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας , για την απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου , κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση , για τη ματαίωση της φετινής εμποροπανήγυρης στη Λιβαδειά.

     Βασικός και κυρίαρχος λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση , ήταν ο μεγάλος υγειονομικός κίνδυνος καθώς και το  οικονομικό ρίσκο για το Δήμο και τους πολίτες.

     Ο Εμπορικός Σύλλογος και το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο ,συμφωνώντας απόλυτα τόσο και με άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας , όσο και με σημαντική μερίδα των συμπολιτών μας ,που είχε εκφράσει και επικοινωνήσει με κάθε τρόπο , την αγωνία και τους φόβους  της πλειοψηφίας του εμπορικού κόσμου της πόλης μας , γι΄αυτούς τους κινδύνους,  μιας και η επιπλέον υγειονομική επιβάρυνση εξαιτίας του παζαριού , θα μπορούσε να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία όλων μας , αλλά και να οδηγήσει σε νέο κλείσιμο των καταστημάτων, με καταστροφικές συνέπειες στην επιβίωσή μας.

     Χαιρόμαστε που ο κ. Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς , μελετώντας τα δεδομένα  και αξιολογώντας τις επιπτώσεις για όλους τους τομείς , αποφάσισαν τη ματαίωση της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης στην πόλη μας , για το 2021.

   Με την ευχή ,να απαλλαγούμε σύντομα από τον εφιάλτη του covid , δεσμευόμαστε να προσπαθούμε πάντα , για τη στήριξη του εμπορικού κλάδου και το καλό του τόπου μας. 

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: