Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά με ειλεό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

 


Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η Φώφη Γεννηματά με συμπτώματα ειλεού.

Μετά τις εξελίξεις με ανακοίνωσή της, η Φώφη Γεννηματά κάνει γνωστό πως μετά και τη νέα περιπέτεια της υγείας της δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει πως τόσο ως Πρόεδρος του κόμματος μέχρι τις εκλογές, όσο και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά της θα είναι η «ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Νίκος Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα

Νίκος Ανδρουλάκης: Περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά – Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα

Σαν «βόμβα» έσκασε στο Κίνημα Αλλαγής όχι μόνον η είδηση της εισαγωγής της Προέδρου Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο, αλλά και η συνακόλουθη – όπως η ίδια ανακοίνωσε – απόσυρσή της από την εκ νέου διεκδίκηση της Προεδρίας, στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου. Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και συνυποψήφιού της, Νίκου Ανδρουλάκη, που δήλωσε:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: