Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η Μαρία και ο Mikula … ενώθηκαν εις σάρκαν μία!

Μια ξεχωριστή γαμήλια τελετή δίπλα στη θάλασσα και σύμφωνα με τις ελληνορθόδοξες παραδόσεις περίμενε εν τέλει τους προσκεκλημένους των οικογενειών του Ορχομένιου κ. Θεόδωρου Απογένη και του τσεχικής καταγωγής  mr. Jerzy Dylowicz, που πάντρεψαν τα παιδιά τους Μαρία και Mikula το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 20 Ιουλίου 2013 στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στην Παραλία του Βίβου στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Εντυπωσιακός ο γαμπρός αλλά ακόμη εντυπωσιακότερη η νύφη που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της ντυμένη μ` ένα πρωτότυπο (και εκεί) νυφικό . Το μυστήριο ευλόγησαν – πέρα από τους τοπικούς ιερείς – ο εφημέριος του Ευαγγελιστή Λουκά π. Μιχαήλ και της Σκριπούς π. Χαράλαμπος, ο οποίος μάλιστα μέρος του μυστηρίου το διάβασε στην αγγλική γλώσσα, ενώ κουμπάροι των νεόνυμφων ήταν η Βάσια Σκαλτσά και η Κωνσταντίνα Καλαμπόκα.

 
Στην συνέχεια, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους τους στην παραλία της Βληχάδας, όπου διασκέδασαν μέχρι το πρωί με την Γωγώ Τσαμπά (πωπωπωπωπω… ) και την ορχήστρα της!

Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στην Μαρία και τον Μίκυ να παραμείνουν πάντοτε ένα τόσο λαμπερό και ταιριαστό ζευγάρι,  να απολαμβάνουν καθημερινά τις χαρές της ζωής όσο την βραδιά του γάμου τους, στους συγγενείς τους δε να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν γερούς κι` αγαπημένους.
Ξεχωριστά στον αγαπητό Θοδωρή και την Άννα πάντα χαρές στο σπιτικό τους και φυσικά … «Δημήτρη και στα δικά σου!»

Να ζήσετε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: