Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Το Eυρωμπάσκετ 2013 σε High Definition, αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV

Το Ευρωμπάσκετ 2013 της Σλοβενίας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE Sport.

Από 4 Σεπτεμβρίου και για 18 ημέρες, το φίλαθλο κοινό του ΟΤΕ TV θα απολαύσει ένα μοναδικό μπασκετικό θέαμα με όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις και αποκλειστικούς αγώνες από 24 ομάδες σε 4 πόλεις, και σε HD εικόνα.

Μέσα από μοναδικές αναμεταδόσεις και ζωντανές εκπομπές, οι λάτρεις του μπάσκετ θα ζήσουν ζωντανά όλη την πορεία της Εθνικής Ελλάδας. Ο Βασίλης Σκουντής και η εξειδικευμένη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV θα περιγράψουν τις μονομαχίες από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, έως το δρόμο για τη διάκριση.


Οι κορυφαίοι αγώνες με τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις και τα πιθανά αουτσάιντερ, με τα ανερχόμενα ταλέντα αντιμέτωπα με τους πιο έμπειρους παίκτες, θα μεταφέρουν όλη την ένταση από τις Λιουμπλιάνα, Γιεσένιτσε,  Τσέλιε και Κόπερ από το πρώτο τζάμπολ, μέχρι το τελευταίο σουτ και δευτερόλεπτο, έως την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης, ζωντανά στις οθόνες των συνδρομητών του OTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: