Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Συνελήφθησαν στον Ορχομενό δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ για κλοπή από συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή «Αι Γιάννη» στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν, χθες (16-07-2013) το βράδυ στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 23:30΄το βράδυ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο δράστες έξω από την οικία τους σε περιοχή του Ορχομενού, να ξεφορτώνουν από ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο διάφορα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα αυτοκινήτων και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ανωτέρω αντικείμενα, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, από συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στην περιοχή «Αι Γιάννη» στη Λιβαδειά.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τόσο τα εξαρτήματα των αυτοκινήτων, τα οποία θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη της, όσο και το όχημα των δραστών ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: