Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ένας γάμος με θαλασσινή αύρα! Γιώργο και Αθηνά να ζήσετε και να γεράσετε αγαπημένοι!




Θαλασσινή αύρα  είχε η γαμήλια τελετή αλλά και το γλέντι που ακολούθησε μετά τη στέψη του Ορχομένιου ακαδημαϊκού και ερευνητή Γιώργου Καρρή και της Αθηνάς Κόκκαλη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 20 Ιουλίου στον Άγιο Κοσμά, στα Νότια Προάστια της Αθήνας.


Περήφανοι και χαρούμενοι οι γονείς των νεόνυμφων κκ. Νίκος και Έφη Καρρή και Γιώργος και Δήμητρα Κόκκαλη, είχαν ετοιμάζει ένα γάμο με τα … όλα τους για τους 500 και πλέον προσκεκλημένους τους, που τους τίμησαν μέχρι πρωίας…

 Μεταξύ αυτών και πολλά μέλη του Συλλόγου των Ορχομενίων της Αθήνας «Ο Μινύας» αλλά και πρόσωπα της δημόσιας ζωής του τόπου μας. 



Η τελετή έγινε δίπλα στη θάλασσα,  στην ακτή του Αγίου Κοσμά αλλά η δεξίωση έγινε κυριολεκτικά… πάνω στη θάλασσα, σ` ένα από τα γνωστότερα παραλιακά κοσμικά κέντρα της περιοχής, με το φαγητό να ξεπερνά κάθε προσδοκία αλλά και κάθε πειρασμό! Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο στολισμός που τον είχε επιμεληθεί η κα Σοφία Νικολαϊδου, με καταγωγή επίσης από τον Ορχομενό, το γένος Χρυσάνη.




Το ORCHOMENOS PRESS - ενώνοντας τις ευχές του με όλους τους καλεσμένους του ζευγαριού - εύχεται με τη σειρά του ολόψυχα στους γονείς τους να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν, στο δε Γιώργο και την Αθηνά  να είναι πάντοτε χαρούμενοι κι` αγαπημένοι. 

Όπως το αεράκι μας δρόσιζε φέρνοντάς μας την αύρα της θάλασσας το περασμένο Σαββατόβραδο , έτσι να παίρνει κι` από εκείνους τις σκοτούρες της καθημερινότητας! 

Να ζήσετε και να γεράσετε αγαπημένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: