Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του Ιουλίου στις 140 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι διανομές τροφίμων του Ιουλίου στις 140 οικογένειες, που εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων

Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υπάλληλοι του Δήμου εργάστηκαν πυρετωδώς για να πραγματοποιηθούν οι τέσσερις (4) διανομές που καθορίστηκαν για τον μήνα Ιούλιο, προκειμένου να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή πολιτών και επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για ενίσχυση του Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι σήμερα εξυπηρετεί 140 οικογένειες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκ περιτροπής. Πρόσφατα εγκριθήκαν από την Επιτροπή του Παντοπωλείου άλλες 20 οικογένειες, ανεβάζοντας τον αριθμό των εξυπηρετούμενων οικογενειών στις 160 και οι οποίες θα ενταχθούν στις λίστες των εξυπηρετούμενων από την επόμενη διανομή.  

Θυμίζουμε ότι διανομές θα πραγματοποιούνται όσο υπάρχουν προϊόντα στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των εξυπηρετούμενων.

Γι’ αυτό το λόγο  υπενθυμίζουμε την ύπαρξη Κοινωνικού Καλαθιού, αμέσως μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ και τa τηλέφωνa επικοινωνίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου: 2262350603, 607, 600. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: