Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Στον Δήμαρχο Λεβαδεών σήμερα τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης, που του μετέφεραν την ανησυχία των κατοίκων του οικισμού σχετικά με φήμες ότι το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάληψης θα χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία προσφύγων, ενώ έθεσαν υπόψη του Δημάρχου και ζήτησαν την στήριξη του Δήμου Λεβαδέων σχετικά με τη χάραξη μονοπατιού στο Κεφαλόβρυσο και τη λειτουργία Αγροτικού Μουσείου στο κτήριο που στεγάζεται ο Σύλλογος Ανάληψης.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων διέψευσε κατηγορηματικά ως ανυπόστατες τις φήμες περί φιλοξενίας προσφύγων και ανέφερε ότι το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάληψης, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δύναται να λειτουργήσει ως Κέντρο Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών. Σημείωσε επιπλέον ότι δεν είναι σε θέση επί του παρόντος να τους ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο έναρξης λειτουργίας του.  Επίσης, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον οικισμό.
Τέλος, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί άμεσα τον οικισμό μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για να συζητήσουν με τους κατοίκους θέματα που τους απασχολούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: