Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Σημαντική συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης για τα μεγάλα έργα της Φωκίδας υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό

Τα μεγάλα έργα που αφορούν τη Φωκίδα μπήκαν στο τραπέζι της συζήτησης σήμερα της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του Νομού με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Ιωάννη Τσακίρη.
Ειδικότερα συζητήθηκαν τα έργα που θα δρομολογηθούν στη Φωκίδα με πόρους των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με προτεραιότητα την κατασκευή του συνδετήριου άξονα Θερμοπυλών – Ιτέας – Αντιρρίου και του παραλίμνιου αγωγού του ταμιευτήρα του Μόρνου και καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες.  
Στη συνάντηση συμμετείχαν στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννη Τσακίρη, εκτός του Υφυπουργού, ο Βουλευτής Φωκίδας Ιωάννης Μπούγας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Δήμαρχος Δωρίδας Γεώργιος Καπεντζώνης, καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτριος Σκάλκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: