Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Για την αξία της αποταμίευσης μίλησαν στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρονομής τα στελέχη της Eurobank – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Αντίστοιχη εκδήλωση και στο Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνου




Από αριστερά; οι κκ. Θ.Σταμπέλος, Κ.Νίκας, Στ. Παγώνα και Γ. Σαμαρά.
Μια όμορφη παράδοση, με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου), διατηρεί η Eurobank - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος, στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2019 αντίστοιχα, η Περιφερειακή Δνση Βοιωτίας – Φωκίδας  επέλεξε αυτόν τη συμβολική εκδήλωση να την οργανώσει σε δύο μικρά σχολεία της Βοιωτίας, στη Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων και στην Τοπική Κοινότητα Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού, με συντονιστή τον Περιφερειακό Δντη κ. Θεόδωρο Σταμπέλο.


Ο κ. Θεόδωρος Σταμπέλος ενημερώνει τους μαθητές της Ξηρονομής. 

Ο Δντης του Υποκαστήματος Θηβών κ. Γιάννης Σαμαράς


Το ORCHOMENOS PRESS παρευρέθηκε στην λιτή αλλά πλούσια σε συναισθήματα παρουσίαση που έκαναν οι μαθητές του 2θέσιου σχολείου στην όμορφη Ξηρονομή, οι οποίοι απέκτησαν τον δικό τους κουμπαρά και άκουσαν για την αξία της αποταμίευσης από τα στελέχη της Τράπεζας, τον Περιφερειακό Δντη κ. Θεόδωρο Σταμπέλο και τον Δντη του Καταστήματος Θηβών κ. Γιάννη Σαμαρά.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δντη του σχολείου κ. Κώστα Νίκα και την δασκάλα κα Στέλλα Παγώνα για την εξαιρετική προετοιμασία που είχαν κάνει με τους μαθητές της Ξηρονομής.



Στην αντίστοιχη εκδήλωση το 3θέσιο Δημοτικό Σχολείου Κοκκίνου, την αντίστοιχη ενημέρωση έκανε ο Δντη του Υποκαταστήματος Λιβαδειάς κ. Χρήστος Χολέβας, με την άδεια του Δντη π. Αβραάμ Δελιανίδη, όπου πρόσφεραν συμβολικά  στα παιδιά κουμπαράδες και μπάλες ποδοσφαίρου - μπάσκετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: