Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Αλλάζει οριστικά η εικόνα της εισόδου προς τις Πηγές των Χαρίτων - Ένα ακόμη έργο ολοκληρώνεται στην Τοπική Κοινότητα Ορχομενού




Ο σχεδιασμός του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού να έχει πάρει την δική του ενδιαφέρουσα πορεία υλοποίησης, ωστόσο και τα έργα υποδομών στην ευρύτερη περιοχή - που είχε προγραμματίσει η τέως Δημοτική Αρχή του κ. Λουκά Υπερήφανου - έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να φανερώσουν τη δική τους ξεχωτιστή αξία!
 
 Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν το  - μικρό αλλά απαραίτητο  - έργο του εγκιβωτισμού της κοίτης στην είσοδο των Πηγών των Χαρίτων στη Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, μέσω της οποίας θα διευκολύνεται η πρόσβαση των αυτοκινήτων, ιδιαίτερα των λεωφορείων, και ταυτόχρονα ευπρεπίζεται ακόμη περισσότερο η είσοδος προς τον «δικό μας Παράδεισο»...

Το έργο σχεδιάστηκε, δημοπρατήθηκε κατά την θητεία του κ. Λουκά Υπερήφανου  και άρχισε να υλοποιείται μετά το τέλος της φετινής αδρευτικής περιόδου. 

Το έργο ολοκληρώνεται  με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ορχομενού και ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Ντάνο για το φωτογραφικό υλικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: