Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Οι θέσεις της πατάταξης του κ. Δημήτρη Καραμάνη στο ΔΣ σχετικά με την υποδοχής νέου αριθμού προσφύγων στο Δήμο Λεβαδεών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, με απόφαση που έλαβε ομόφωνα στην ειδική συνεδρίαση της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019, διακήρυξε την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε σχέδιο υποδοχής νέου αριθμού προσφύγων στο Δήμο μας πέραν της υπάρχουσας δομής της Κ.ΕΔΗ.Λ.
Ο Δήμος Λεβαδέων και συνολικά ο Ν. Βοιωτίας έχει εκπληρώσει ακέραια την υποχρέωσή του απέναντι στο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα δείχνοντας διαχρονικά ευαισθησία και γνήσιο ανθρωπισμό.
Απαντώντας στη διάχυτη και εύλογη αγωνία των συμπολιτών μας, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες γίνονται δέκτες σοβαρών πληροφοριών που προέρχονται και από έγκυρα Μ. Μ. Ε. για επικείμενη έλευση χιλιάδων μεταναστών και εγκατάστασή τους σε εργοστάσιο της περιοχής της Λιβαδειάς, αγωνία που ενισχύεται και από την περίεργη σιωπή της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Δημοτικής Αρχής, διαβεβαιώνουμε τα εξής:
_ Η παράταξή μας θα ζητήσει να συζητηθεί το θέμα στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.
_ Καμία διαφορετική πρόταση εκτός αυτής που διατυπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Νοεμβρίου 2019 και παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από το συνδυασμό μας.
_ Ζητάμε από τον κ. Δήμαρχο να καλέσει σε αυτή τη συνεδρίαση ή σε έκτακτη συνεδρίαση που θα πρέπει να γίνει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα ( Περιφερειάρχη,
Βουλευτές, Αστυνομική Διεύθυνση).
- Ζητάμε τέλος από τους πολίτες ενεργό συμμετοχή ώστε να μη γίνει ο Δήμος μας για μια ακόμη φορά θύμα λανθασμένων κυβερνητικών χειρισμών.
Δ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
" ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ ΣΕΛΊΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: