Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΤΑ: Οι νέοι βοηθοί του Αϊ Βασίλη σε γραμματόσημα!

Τους νέους βοηθούς του Αϊ Βασίλη που πρωταγωνιστούν σε τέσσερα γραμματόσημα και «μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, μεταφέρουν μνήμες, όμορφες εικόνες, μουσική, χαρούμενες σκέψεις και μια γλυκιά προσμονή!» παρουσιάζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
«Ο Μονόκερως, το Φλαμίνγκο, το Λάμα και ο Βραδύποδας, με πολύ ενθουσιασμό, φωνές και γέλια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζουν δώρα, γράμματα και δέματα, ταξιδεύουν τις ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται, χαρίζουν λάμψη, χαρά, αγάπη κι αστερόσκονη σε μικρούς και μεγάλους. Τα χριστουγεννιάτικα αυτά γραμματόσημα, τόσο μοναδικά, γιορτινά και μαγικά, στέλνουν παντού το μήνυμα ότι τελικά όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με χαμόγελο και θετική σκέψη, μπορούν να γίνουν βοηθοί του Αϊ Βασίλη!» αναφέρουν τα ΕΛΤΑ.
Τα νέα αυτά γραμματόσημα κυκλοφορούν στις 25 Νοεμβρίου και θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2020, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις σειρές θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.
Οι νέοι βοηθοί του Αϊ Βασίλη θα διατίθενται επίσης σε:

  • Εικονογραφημένους Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας (4.000Χ2 τεμ.) που διατίθενται προς 5 € ανά σετ.
  • Αριθμημένα Φυλλαράκια (5.000 τεμ.) που περιλαμβάνουν ενωμένα και με πλήρη οδόντωση τα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς, αξίας 3,06€ το καθένα.
  • Τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα (26.000 τμχ.), για ταχυδρόμηση αντικειμένων εσωτερικού, βάρους έως 20 γρ. που διατίθενται προς 7,20€ το καθένα.
  • Τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα (3.500 τμχ.), για ταχυδρόμηση αντικειμένων εξωτερικού, βάρους έως 20 γρ. που διατίθενται προς 9 € το καθένα.
  • Αριθμημένα Λευκώματα Σειράς Γραμματοσήμων (500 τεμ.) που διατίθενται προς 15 € ανά τεμάχιο.

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, Αθήνα) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ., τα φυλλαράκια και τα τευχίδια που θα αποσυρθούν στις 24 Νοεμβρίου 2020.
Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού (σήμερα 0,72€).  Πηγή www.naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: