Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Διέπρεψαν οι μαθητές του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Αντώνη Τσαρούχα στον 9ο διαγωνισμό ψαλτικής στο Βόλο


Με επιτυχία πραγματοποιηθηκε σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και τον σύνδεσμο Ιεροψαλτών "Αγ. Ιωάννης ο Κουκουζελης", ο 9ος διαγωνισμός ψαλτικής στο Βόλο.Ανάμεσα σε πλήθος διαγωνιζομένων ξεχώρισαν και δικοί μας μαθητές από τη Βοιωτία.
Πρόκειται για τους  μαθητές από το Δημοτικό Ωδείο Θηβών: Κοροβέση Απόλλωνα , Τσάρκο Παντελή, Τσαρουχά Κωνσταντίνο  και Λυμπερόπουλο Παναγιώτη που απέσπασαν το Β’, Γ', Γ', και Γ' βραβείο, στην κατηγορία τους, αντίστοιχα. 
Ο Σαραφόπουλος Κωνσταντίνος   από το Μάζι Αλιάρτου μαθητής στην Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής Σχηματαρίου απέσπασε το Γ' Βραβείο στην κατηγορία του και ο Κραβαρίτης Χρυσοβαλάντης και ο Τσιγίαννης Νικόλαος από τον Ορχομενό μαθητές του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής & παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών απέσπασαν Β' βραβείο και Ά έπαινο στην κατηγορία τους, αντίστοιχα.
 Όλοι οι παραπάνω είναι μαθητές του Πρωτοψάλτη του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών και 9ος διαγωνισμός ψαλτικής στο Βόλο Αντώνη Τσαρούχα.

 Ευχαριστίες πολλές στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος καί τον  Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: