Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Η Επιμελητηριακή Κοινότητα τίμησε τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη στην Καβάλα - Αυτή η διάκριση ανήκει σ` όλους τους συνεργάτες μου στη Βοιωτία επί 32 χρόνια!

 Τα σκήπτρα του μακροβιότερου Προέδρου Επιμελητηρίου σ` όλη την Ελλάδα κατέχει ο Βοιωτός Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, κι` αυτό δεν είναι διόλου τυχαίο.  Ακούραστος, διεκδικητικός, άμεσος και ανθρώπινος, από τον πιο «ισχυρό» με τον πιο «αδύναμο», ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας τιμήθηκε απόψε στην Καβάλα, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων της χώρας και των 100 ετών από την ίδρυσγ του Επιμελητηρίου Καβάλας, για την πολύχρονη και πολύπλευρη παρουσία του στο επιμελητηριακό γίγνεσθαι. Την βράβευσή του έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. 
 Γενικότερα, το μήνυμα της συνέλευσης επικεντρώθηκε στο να βελτιώσουν τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και γενικότερα τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ένα θέμα που έθεσε  ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην ομιλία του στη Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: