Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Διαψεύδει η Κατερίνα Περλεπέ τις σφαλιάρες!


Διαψεύδει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ το δημοσίευμα για τις σφαλιάρες στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα iefimerida.gr η κ.Περλεπέ την Παρασκευή κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό είπε πως «ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Εάν τον έβρισκα στον δρόμο θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε υποστηρίξει θερμά τον Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός όμως το οποίο αρνείται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star Κεντρικής Ελλάδας.
Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Μαΐου, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς καθώς και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου. Πηγή http://www.lamiastar.gr/index.php/topikes-eidiseis/nomoi/evoia/10619-2012-05-28-09-26-53.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: