Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πραγματοποιήθηκε στη Θήβα σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Την Τρίτη στις 29 Μαΐου συνήλθε στην Θήβα παμβοιωτική σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με την παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στη Βοιωτία.
Η σύσκεψη
 Εκτίμησε ως ικανοποιητικό το ποσοστό (6,11%) που έλαβε το κόμμα μας. Άλλωστε είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που απόσπασε η Ανανεωτική Αριστερά μετά το 1974
 Αξιολόγησε ως πολύ θετικούς τους χειρισμούς του Προέδρου μας Φώτη Κουβέλη και γενικότερα το ρόλο που διαδραμάτισε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για το σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης με ισχυρή λαϊκή βάση και κοινοβουλευτική στήριξη.
 Καλεί τους Βοιωτούς πολίτες να αντισταθούν στα ψεφτοδιλλήματα που θέτουν τα κόμματα της χρεοκοπίας και του φιλελευθερισμού. Παράλληλα τους καλεί να αντισταθούν στον αριστερό- δεξιό λαϊκισμό που ισχυρίζεται υποκριτικά ότι αρκούν μονομερείς αποφάσεις για να ξαναγίνουν τα πράγματα στη χώρα μας όπως πριν την κρίση.
 Καλεί τους Βοιωτούς πολίτες να ενισχύσουν τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να αναδείξουν την Αριστερά της ευθύνης Κυβερνώσα Αριστερά μακριά από το λαϊκισμό για το σχηματισμό Προοδευτικής Κυβέρνησης. Για την απαγκίστρωση από το μνημόνιο, από την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της φτώχειας και της εξαθλίωσης με άμεσες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, για πρόοδο με δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, και αξιοπρέπεια. Πάντα μέσα στην Ευρώπη και το Ευρώ.
ΔΗΜΑΡ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: