Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: «Διαδρομές με Πυξίδα τη βιβλιοθήκη»


Γίνε και εσύ μέρος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2012 «Διαδρομές με Πυξίδα τη βιβλιοθήκη» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς! Γίνε Εθελοντής, προσέφερε λίγο από το χρόνο σου, τις γνώσεις σου και τον ενθουσιασμό σου στην προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της δικής σου Βιβλιοθήκης!



Tο Future Library στηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνει, σε συνεργασία με 68 Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, με τίτλο Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη.
Σ’ αυτή την εκστρατεία συμμετέχει και η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και σας προσκαλεί να γίνετε εθελοντές και να βοηθήσετε να αλλάξουμε την εικόνα των στοιβαγμένων βιβλίων και των άδειων ξεχασμένων κτιρίων. Ελάτε μαζί μας, για να παίξουμε, να φτιάξουμε τις δικές μας διαδρομές, να μοιραστούμε ιστορίες, ιδέες, το όραμά μας για καινοτομία και τη χαρά της ανακάλυψης!
Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη βιβλιοθήκη μας και τις δράσεις μας, ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης που αντηχούν παιδικά γέλια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, ταξίδια μέσα στην πόλη, βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής μας και καινούργιους φίλους.
Ας ξεχάσουμε τις βιβλιοθήκες που ξέρουμε και, αρχίζοντας από τα παιδιά, ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για να ανάψουμε όλοι μαζί μια σπίθα ανανέωσης που θα φωτίσει το δρόμο προς την Ελλάδα του μέλλοντος.
Το Future Library προσφέρει την εκπαίδευση των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης μας, την οργάνωση και την υποδομή της εκστρατείας. Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη μιας ευρύτερης παρέας.
Όχι μόνο πολύτιμοι συνεργάτες, αλλά συμμέτοχοι!
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά, στα παιδιά και την κοινότητα. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Tην αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στo www.futurelibrary.gr
Το καλοκαίρι που μας έρχεται, ελάτε κοντά στην κοινότητα του Future Library, για να δημιουργήσουμε μαζί μια υπέροχη εμπειρία διάδρασης ανθρώπων και ιδεών, με πυξίδα – τι άλλο; – την δική μας και δική σας βιβλιοθήκη, τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς!
Η Δράση «Προώθηση της Ανάγνωσης, της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας» υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»
Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής για την εθελοντική σας δράση: 15 Ιουνίου 2012
Την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες για την καλοκαιρινή εκστρατεία και τον εθελοντισμό μπορείτε να βρείτε εδώ: www.futurelibrary.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, επικοινωνήστε με το Future Library και την Εύα Αναγνώστου, στο τηλέφωνο 2331502003 ή στο e-mail: eva@futurelibrary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: