Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αγώνες Αλεξίπτωτου Πλαγιά στον Κιθαιρώνα - 26 και 27 Μαΐου


Ο Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα, έπειτα από πρόταση της Επιτροπής Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και έγκριση της ΕΛ.Α.Ο., διοργανώνει Περιφερειακό Αγώνα Αλεξίπτωτου Πλαγιάς στις 26 και 27 Μαΐου 2012 από τις 10 το πρωί. Οι αγώνες υποστηρίζονται από το Δήμο Θηβαίων και διεξάγονται στο όρος Κιθαιρών της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.


Πως να έρθετε στις Πλαταιές:
Με το όχημά σας
Από Αθήνα...
Από την παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας- Θήβας στρίβουμε αριστερά στον κόμβο των Ερυθρών προς Πλαταιές. Περίπου 65χλμ (1 ώρα)  
Από την νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, βγαίνετε στον κόμβο της Θήβας στο 80ο χλμ και ακολουθείτε πινακίδες προς Ελευσίνα. Στον Κόμβο των Ερυθρών στρίβετε δεξιά για Πλαταιές 100 χλμ (1,2 ώρες)
 Από Θεσσαλονίκη...
Από την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στρίβετε στον κόμβο της Θήβας στο 80ο χλμ και ακολουθείτε πινακίδες προς Ελευσίνα. Στον Κόμβο των Ερυθρών στρίβετε δεξιά για Πλαταιές. Περίπου 440 χλμ.
Περισσότερες πληροφορίες για ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους που υπάρχουν στην περιοχή επισκεφτείτε το site της ΔΕ Πλαταιών   http://www.platees.gov.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: