Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα -  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Επετειακό μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για την ένταξη στελεχών της ΔΗΣΥ στις γαλάζιες λίστες

Αναταραχή έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η επιστροφή στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και βουλευτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, καθώς με την ένταξή τους στις γαλάζιες εκλογικές λίστες αυτομάτως μένουν εκτός βουλευτές που εξελέγησαν στις 6 Μαΐου.
Οι εκλογικοί συνδυασμοί της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 28 Μαΐου, δηλαδή την τελευταία ημέρα της διορίας που έχει δώσει το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου Ελ. Αυγενάκης (ΔΗΣΥ) θα τοποθετηθεί στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου μετά τον Εμμ. Κεφαλογιάννη και έτσι θα μείνει εκτός ο δεύτερος των εκλογών, ο Γ. Δεικτάκης. Στα Χανιά, πρώτος στη λίστα θα βρεθεί ο Χρ. Μαρκογιαννάκης (ΔΗΣΥ) και μετά οι εκλεγμένοι της 6ης Μαΐου Μ. Βολουδάκης και Κυρ. Βιρβιδάκης, με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός ο τρίτος των εκλογών Κ. Γύπαρης. Στην Ηλεία, στη θέση της Διονυσίας Αυγερινοπούλου, που εκλέχθηκε δεύτερη με περίπου 6.500, θα τοποθετηθεί ο Γ. Κοντογιάννης. Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, του οποίου θα ηγηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη για συμβολικούς λόγους. Ως εκ τούτου στη δεύτερη θέση θα μετακινηθεί ο δικαστής Χαρ. Αθανασίου, ενώ άγνωστο είναι εάν θα έχουν την ίδια σειρά, όπως και στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Χρ. Λαζαρίδης (ήταν δεύτερος) και ο κ. Ι. Μιχελάκης (τρίτος). Τέλος, σύμφωνα με το Έθνος, βέβαιη θεωρείται η τοποθέτηση του Αθ. Πλεύρη στην ένατη -και μη εκλόγιμη με βάση τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου- θέση στην Α' Αθηνών, του κ. Κυρ. Βελόπουλου στη Β' Θεσσαλονίκης, του κ. Γ. Ανατολάκη στη Β' Πειραιά και του κ. Π. Μαρκάκη στη Μαγνησία. Πηγή www.in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: